Foto: Profimedia

godinu dana nije radila

NOSILA SAM DROGU U MAROKO I BILA MULA! Šokantna ispovest holivudske glumice: Sastavljala sam kraj sa krajem, nisam imala posao!

Pop kultura

Holivudska glumica Kameron Dijaz prisetila se mračnih trenutaka mladosti, kada je tokom devedesetih korišćena kao mula za drogu.

Srećom, od zlokobne sudbine spasila ju je glavna ženska uloga u blokbasteru "Maska" sa Džimom Kerijem, a samim tim i vrtoglavi glumački uspon.

foto: Profimedia

Ovo eksplozivno priznanje dolazi u trenutku kada se 49-godišnjakinja posle osam godina pauze vraća na veliko platno i to u komediji "Back In Action".

Kameron se nedavno u podkastu "Second Life" prisetila početaka karijere kada se kao vitka, visoka manekenka preselila u Pariz u potrazi za poslom.

"Bila sam u Parizu celu godinu i nisam radila nijedan dan. Nisam mogla da pogodim nijedan posao kako bi preživela. Onda sam dobila jedan posao, ali, mislim ispostavilo se da sam mula koja treba da prenese drogu u Maroku - kunem se Bogom", ispričala je ova plavuša.

foto: Profimedia

Kameron je istakla da do dolaska na aerodrom nije imala pojma da nosi nedozvoljne supstance, a otkrila je da ju je obuzela užasna panika kada je to shvatila.

"Bilo je to ranih 90-ih i dali su mi zaključan kofer u kome su navodno bili moji kostimi. Ja sam plavokosa, plavooka devojka u Maroku. Nosim iscepane farmerke i čizme sa platformom, imam spuštenu kosu - ovo je zaista nesigurno. Rekla sam im: "Ne znan, nije moje, nemam pojma čije je. To je bio jedini posao koji sam dobila u Parizu", objasnila je, a prenosi Blic Žena.

Izbegla je kaznu od najmanje 10 godina zatvora za trgovinu drogom, te se sa američkim zvaničnicama vratila u Francusku.

foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video: