Foto: Youtube/Printscreen

bruka

BAJDENOV SIN NAVALIO NA DROGU I PIĆE: Isplivao šok snimak Hantera u kadi, napravljen nedugo posle programa detoksifikacije! VIDEO

Navodni snimak sa zloglasnog laptopa Hantera Bajdena prikazuje ga kako puši drogu i pije gol tokom programa detoksikacije samo nekoliko nedelja nakon što mu je otac dao hiljade dolara za program.

Planeta

Čini se da je Hanter Bajden, 52, snimio sebe u sada nepostojećem Blu Voter Velnes u Njuberiportu, u Masačusetsu, 30. januara 2019, prema tekstualnim porukama koje je pregledao Dejli mejl

Hanter Bajden se požalio na svoje probleme sa novcem, uključujući alimentaciju, rehabilitaciju i školarinu za svoju decu, u SMS poruci svom ocu od 5. decembra 2018.

Džo Bajden, koji je nekoliko meseci kasnije proglasio svoju predsedničku kandidaturu, sledećeg dana je svom sinu poslao poruku rekavši: „Danas je poslato 75 ”.

Džo Bajden je 2. januara 2019. rekao Hanteru da će nekome poslati 20.000 dolara na njegov bankovni račun za tromesečni program detoksikacije u Njujorku.

Kasnije tog meseca, međutim, Hanter Bajden je umesto toga posetio velnes centar Masačusetsa, pokazuje video.

Video snimak mobilnog telefona sa njegovog laptopa prikazuje Hantera Bajdena kako pluta u rezervoaru sa senzornom deprivacijom, puši i pije.

Otprilike u isto vreme u januaru 2019, Hanter Bajden je poslao poruku ženi na rusku mejl adresu za slanje novca bez izazivanja sumnje u banku, prema dokazima SMS poruka koje je prikupio Kongres

Kurir.rs/Just The News