Foto: Printscreen/Zadruga

RAZOČARANA

CAREVA MAMA NEĆE DA ČUJE ZA DALILU! Milica besna na sina, nezadovoljna njegovim učešćem u Zadruzi, vezu sa Mujićevom NE PODRŽAVA!

Stars

Veza Filipa Cara i Dalile Dragojević turbulentna je od prvog dana, a nevolje u njihovom raju ne prestaju ni nakon završetka rijalitija jer njihove porodice ne odobravaju ovu vezu. Filipova majka Milica Car ne želi ni da čuje za Dalilu.

foto: ATA Images

Nakon "Zadruge 4" bila je razočarana ponašanjem svog sina, ali se nadala se da će se u ovoj sezoni popraviti. Međutim, nakon svih skandala koje je Car napravio, a najviše zbog veze s Dalilom, Milica je ovoga puta jako ljuta na njega i rekla mu je da Dalila kao snajka ne dolazi u obzir i da ne želi da je vidi jer je sigurna da ta veza nema perspektivu.

foto: Nenad Kostić

- Majka je prioritet, s Dalilom moram da obavim ozbiljan razgovor. Sa ocem je razgovor prošao lagano, a s majkom teže nego što je očekivano. Nije mi dobro, ne samo što se tiče odnosa s Dalilom već mog celokupnog učešća u rijalitiju - rekao je Car u živom uključenju za Pink.

foto: Printscreen/Zadruga

Čini se kao da su prognoze Filipove majke tačne jer se ovaj rijaliti par nije suzdržao od svađe ni jedan jedini dan. Oni su ušli u sukob kada je Dalila davala intervju. Ona je tada krajičkom oka videla da Caru prilaze devojke da se slikaju s njim i odmah napravila scenu, koja je prerasla u raspravu.

foto: Nenad Kostić

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video: