Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

polemika na internetu

HALJINICU BOJE LILA JA SAM DUŠO OBLAČILA... Dokon narod opleo po Jeleni Đoković: Problem je haljina i šešir sa PIJACE u Žitorađi!

Pop kultura

Roze haljina Jelene Đoković je u fokusu od kada se u njoj pojavila na finalu Vimbldona. Domaći i strani mediji oduševljeni su izdanjem Novakove supruge. Međutim, na domaćem Tviteru je situacija nešto drugačija - korisnici imaju suprostavljene stavove oko haljine.

Haljina u kojoj se Jelena Đoković pojavila u nedelju na tribinama Vimbldona je savršen letnji model u jednoj od najpopularnijih boja, razigranog kroja. Ali, ako pitate ljude sa Tvitera, ona je "problem".

"Ček, ček, nisam bila u toku... Ova haljina je problem? Vi ste bolesni", napisala je jedna tviterašica iznad fotografije Jelene Đoković u roze haljini i komentari su počeli istog trenutka.

"Idiotizam, nosila bih je 24 sata", "Ljudi su ljubomorni", "Meni je i 'aljina i ona nakoooo. Al koga briga za haljinu?!? Ne mogu ja da dobacim dotle... ne razumem čemu gubljenje vremena i energije", "Problem je ona, njena glava, tašna, sat, kosa, fleka na licu i šešir sa pijace u Žitorađi. Naravno da je problem", "Haljina je lepa ako si žensko dete predškolskog uzrasta", "Haljina ko haljina. Prosek", "Po meni nije lepa"... ovo su bili neki od komentara.

foto: Profimedia

A onda je jedna tviterašisa napisala: "Bukvalno najgluplji povod za diskusiju" i time se dalja rasprava prekinula.

foto: Profimedia

Roze haljina sa puf rukavima je letnji trend već nekoliko godina jer je praktična i dobar je izbor za svečane prilike, popodnevnu i večernju varijantu.

(Kurir.rs / Blic.rs)

Bonus video: