Foto: Printscreen Yt

NEVEROVATNA PRIČA

NAKON INFARKTA SRCE MU NIJE RADILO 45 MINUTA: Bio je KLINIČKI MRTAV, ugledao je SVETLO, a onda mu se ukazala OVA ŽENA!

Zanimljivosti

Brajan Miler iz Ohaja doživeo je infarkt usled kojeg je bio klinički mrtav 45 minuta. Doktori su na sve načine pokušavali da ga ožive, reanimirali su ga čak četiri puta i tek poslednji put njegovo srce je ponovo počelo da radi.

Srećom se sve ubrzo vratilo u normalu i prestanak rada srca nije ostavio nikakva oštećenja. Posle doživljenog šoka, ispričao je svoje iskustvo o tih 45 minuta kliničke smrti.

foto: Profimedia

Priseća da je video blještavo belo svetlo i kaže da je hodao stazom prekrivenom cvećem, a onda je ugledao svoju preminulu taštu, koja mu je rekla da se vrati u svoje telo.

Miler kaže da je pored tašte bio i njegov tast, koji je takođe preminuo, a koji mu je mahnuo i rekao mu da se vrati jer "ima još stvari koje dole treba da obavi".

foto: Profimedia

- Jedina stvar koje se sećam, video sam svetlost i počeo sam da hodam ka njoj. Moja tašta je bila prelepa kada sam je video, kao prvog dana kada sam je upoznao i izgledala je veoma srećno. Uzela me je za ruku i rekla: "Nije tvoje vreme, ne treba da budeš ovde. Ima još stvari koje treba da obaviš" - seća se Brajan.

Medicinska sestra koja je tada radila u bolnici rekla je da je prava sreća što je srce bilo bez funkcije 45 minuta, a da to nije ostavilo nikakve posledice.

Brajan, s druge strane, kaže da mu je ovo iskustvo promenilo mišljenje o životu posle smrti i sada je ubeđen da život posle smrti postoji.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video: