Foto: EPA

vruće vesti

NIJE SAMO PENGOS, U IGRI JE I SJAJNI GRK: Partizan sprema bombu, želi reprezentativca zemlje HELENA, cena je 400.000 evra

Reprezentativac zemlje Helena rado bi da sarađuje sa Željkom Obradovićem

Košarka

Mnogo kvalitetnih stranih košarkaša prethodnih dana povezivano je sa Partizanom. Povratnik u Evroligu želi da stvori moćan tim koji će se boriti za najviši plasman u elitnom klupskom košarkaškom takmičenju.

foto: EPA

Posle Kanađanina Kevina Pengosa koji je prethodnih dana povezivan sa Partizanom, iako je u ozbiljnim pregovorima sa Virtusom, još jedan sjajni košarkaš dovodi se u vezu sa crno-belima.

Grčki portal "Sport 24" donosi vest o tome da Partizan želi jednog od najboljih grčkih košarkaša krilo Janisa Papapetrua iz Panatinaikosa i to pod naslovom:

- "Želimir Obradović želi Janisa Papapetrua"!

Navodno, grčki reprezentativac želi da napusti Atinu, a pored Partizana hoće ga i Fenerbahče, tačnije trener Dimitros Itudis, inače učenik Želimira Obradovića. Obeštećenje za Janisa Papapetrua nije malo, iznosi 400.000 evra. Zasad je Partizan u prednosti, naredni dani pokazaće hoće li realizovati transfer. Deluje da je Papapetru zamena za Radeta Zagorca.

foto: @starsport

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je vezano za pojačanja:

- Očekujemo u narednih pet dana da stigne najveće pojačanje za nas do sada i to na vrlo bitnoj poziciji u ekipi.

Da li je mislio na Janisa Papapetrua, videćemo. Jedno je sigurno Partizan je angažovao Danila Anđušića, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanulija. Navodno, blizu je dogovor i sa Matijasom Lesorom.

Kurir sport