Foto: Printscreen/Instagram

au

SINČIĆ (4) SE POIGRAO MOBILNIM TELEFONOM I UKLJUČIO KAMERU: Svom slavnom ocu napravio NEVIĐENI skandal jednim potezom, BLAM! FOTO

Pop kultura

Veoma neprijatnu situaciju je doživeo je bivši NFL igrač Erik Deker.

Naime, njegov četvorogodišnji sin uzeo je njegov mobilni, poigrao se s njim i usput, namerno ili ne, uključio kameru na njemu i napravio nekoliko simpatičnih selfija, ali i napravio veliku grešku.

Sin je fotografisao sebe, ali u pozadini je bio i njegov otac koji se kupao u tuš kabini. Sin je fotografije postavio na internet, gde su bile javne nekih 30 minuta pre nego što su uklonjene.

Porodični prjatelj upozorio suprugu NFL zvezde: "Ne mogu da prestanem da se smejem, Džesi. Nisam siguran da li znaš da dečak ima njegov mobilni telefon, ali najbolje je da mu ga oduzmeš."

foto: Printscreen/Instagram

Otac je komentarom neugodnu situaciju prebacio na šalu i odgovorio da je vreme da promeni lozinku na mobilnom telefonu.

"Vreme je da promenim lozinku... toliko o tome što sam dopustio Forestu da gleda "Osvetnike" dok se ja tuširam".

Deker je inače bivša NFL zvezda koju na Instagramu prati preko milion ljudi, a zajedno sa suprugom Džesi je znao ranije da objavljuje svoje golišave fotografije, ali u svrhu naslovnica za magazine.

Sada živi mirnim porodičnim životom daleko od medija i prepunih NFL stadiona, međutim, sin ga je definitivno vratio u sam centar medijske pažnje.

foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs)

Bonus video: