Foto: Tik/TOK/nanedoncello

OVAKO NEŠTO NISTE VIDELI

OTKRIVENI DETALJI ČUVENOG KRŠTENJA KOJE JE CELU SRBIJU OSTAVILO BEZ REČI: Evo ko je GAZDA i kako je animiriao mnogobrojne ZVANICE!

Zanimljivosti

Pored torte u obliku hrama Svetog Save koja je izazvala burne reakcije javnosti, prenosimo vam eksluzivne detalje krštenja koje je pre dva dana održano u poznatom beogradskom hotelu, prenosi Informer.

foto: Printskrin/Instagram

Veselje je organizovao izvesni gastarbajter Rla koji živi i radi u Beču, a navodno je vlasnik auto-placa. Povod ovog nesvakidašnjeg slavlja je krštenje njegovog sina Entonija.

foto: Printskrin/Instagram

Na ovom krštenju u elitnom beogradskom hotelu je bilo čak oko 1.500 zvanica koje su uveseljavale zvezde srpske estrade Ljuba Aličić, Seka Aleksić, Tijana Mladenović, mlada nada Natalija Toskić i mnogi drugi, a među zvanicama našla se i pevačica Viki Miljković.

foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, čitava fama se pokrenula kada je na mrežama počeo da se deli video snimak torte koja je napravljena povodom krštenja dečaka Entonija, ali ne bilo kakva torta!

foto: Tik/TOK/nanedoncello

Kao što se vidi na snimku, torta je u obliku Hrama Svetog Save i to gigantske veličine, a na samom vrhu se nalazi i detalj u obliku zlatne krune.

Iza ove impozatne torte nalaze se još dve i to poprilično velike, ali koje su ostale u senci torte u obliku Hrama.

Gosti su iznenađeno posmatrali ogromnu poslasticu i odmah uzeli svoje mobilne telefone kako bi zabeležili taj momenat, dok je čak šest osoba guralo postolje na kome se torta nalazila.

Pored torte pažnju korisnika društvenih mreža privukla je i fotografija velikog platna na kome piše "Dobro došli na krštenje", a na kome je na zlatnoj mašni ispisano ime dečaka "Anthony". Nema sumnje da je upriličeno veliko slavlje povodom proslave Entonijevog krštenja kakvo se retko viđa u Beogradu.

Komentari su se samo nizali, a ovo su neki od njih: "Je l' su sekli Hram Svetog Save? O, bože milosti", "Još samo pop fali da izađe", "Imaju bolju tortu nego kuću", "Ovo krštenje vredi pola miliona, ako ne i jače"...

(Kurir.rs / Informer.rs)

Bonus video: