Foto: Printscreen YT, Kurir/Jelena Rafailović

prošle su 3 godine

OVAKO JE IZREŠETAN NAJMLAĐI SRPSKI KASAPIN: Smrtonosni rafal ispalio ubica sa skutera! Šaban Šaulić hteo da vidi Stefana pre smrti

Crna Hronika
> 13:46h

Navršile su se tri godine od ubistva Stefana Totića ispod Dušanovačkog mosta na Voždovcu. Pet minuta iza ponoći Totića je smrtonosni rafal pogodio u glavu i grudi, a ispalio ga je ubica na skuteru.

On se tada nalazio u automobilu za čijim volanom je bio njegov drug Đorđe S., očevidac tragičnog događaja.

Prema rečima Đorđa, on je vozio "opel", dok su išli sa Voždovca ka auto-putu Niš-Beograd. Kako je ispričao, u trenutku kada su prošli ispod Dušanovačkog mosta na Totića je zapucao neko iz mraka i pogodio ga sa nekoliko hitaca i glavu i grudi.

foto: Twitter Printscreen, Kurir/Jelena Rafailović

Kako je dodao, u tom trenutku dao je gas i svom silinom udario u zemljanu površinu u Ulici Miška Jovanovića gde je automobil i stao. Đorđe je tada, navodno, izašao iz vozila i otišao do ograde auto-puta gde ima osvetljenje kako bi video da li je ranjen.

Shvatio je da nije ranjen i vratio se u automobil gde je sedeo teško povređeni Totić - kazao je tada izvor iz istrage.

Đorđe je tada krenuo ka Urgentnom centru kako bi što pre bila ukazana ranjenom mladiću. Međutim, u Bulevaru Oslobođenja kod broja 18 automobil je stao zbog kvara. Hitna pomoć je tada došla na lice mesta i konstatovala smrt Stefana Totića.

Lekari su Đorđa S. prevezli u Urgentni centar i konstatovali mu samo posekotine po licu, nakon čega su ga pustili kući.

Još tada se sumnjalo da je motiv likvidacije sukob oko tržišta narkotika.

foto: Kurir/Jelena Rafailović

Prema nezvaničnim informacijama, svedok ubistva nije video ubicu i jedino što je znao jeste da je bio na skuteru. Ono što je još poznato da je meta bio Totić i da je likvidator znao kretanje žrtve.

Stefan Totić je široj javnosti postao poznat kao "najmlađi kasapin", kada je u jednim novinama objavljena njegova slika i kratak razgovor u kom je on, između ostalog, rekao da "više voli kafanu nego Moćne rendžere".

Tada sedmogodišnji Stefan rekao je i da mu je najdraži gost u kafani Šaban Šaulić. Sada pokojni pevač pokušavao je da stupi u kontakt sa Stefanom, kog se, kako je rekao, dobro sećao iz kafane.

Stefan je kao tinejdžer počeo da trenira vaterpolo u Partizanu, ali se, prema operativnim saznanjima policije, tri godine pred ubistvo, okrenuo drogama. Iako nije hapšen zbog narkotika, Totićevo ime vezivalo se za trgovinu drogom. Upravo u tom poslu verovatno se krije i motiv njegove likvidacije.

Totić je u aprilu 2016. godine izašao iz zatvora u kom je proveo 16 meseci zbog iznude. Pokušao je da iznudi novac od teče, svojevremeno vlasnika jedne poznate beogradske kafane. Pretio je da će mu baciti bombu, ali je uhapšen i osuđen.

(Kurir.rs)