Foto: Shutterstock

iznenadila sve

KRALJICA PRUŽILA RUKU POMIRENJA HARIJU I MEGAN?! Pozvala ih u goste s Arčijem i Lilibet, a ONI SUMNJAJU DA ĆE DOĆI!

Pop kultura

Kraljica Elizabeta II je iznenadila mnoge, pružila je maslinovu grančicu princu Hariju i Megan Markl!

Vojvodu od Saseksa i njegovu suprugu pozvala je da skoknu u Balmoral, imanje u Škotskom gorju, gde je rešila da se opusti i odmori od vrućine koja hara i Velikom Bitanijom. Inače, njena unuka princeza Eugenia jednom je ovo mesto nazvala „najlepšim mestom na svetu” i potvrdila da je „baka tamo najsrećnija”.

foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta je stigla prošle nedelje u Balmoral i očekuje se da će ostati u Krejgoven lodžu deset nedelja. Uz Harija i Megan, nada se da će je tamo posetiti i drugi članovi porodice.

Prema insajderu sa imanja, kraljica Elizabeta II „raduje se susretu sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa i njihovom decom Arčijem (3) i Lilibet (1)“. Za The Sun je rekao:

- Osoblju je rečeno da očekuje punu listu članova kraljevske porodice, uključujući Harija, Megan i njihovu decu Arčija i Lilibet. Već se spremamo za Sasekse.

foto: Profimedia

Princ Hari je već hteo da pruži kraljici 'maslinovu grančicu' uoči njenog platinastog jubileja, ali su u britanskoj službi ocenili da baš ne bi bilo dobro da joj se on i kontroverzna Megan približavaju jer bi odvukli svu pažnju medija.

U međuvremenu, drugi insajder je Balmoral nazvao „savršenim mestom“ za princa Harija i Megan Markl „da provedu malo kvalitetnog vremena sa kraljicom“. Imali bi više vremena s obzirom da su „jedva imali 15 minuta sa njom na jubileju“.

Međutim, nisu svi uzbuđeni što će intrigantan par i njihova deca biti u Balmoralu tokom leta. Drugi izvor je priznao:

foto: Profimedia, Shutterstock

- Bio bih zapanjen da se pojave!

Oni koji ne sumnjaju da će se ipak pojaviti, kažu da će to biti privatna poseta i da se ne očekuje da će se princ Hari i Megan Markl sastati "sa drugim visokim članovima kraljevske porodice".

Priča se da se kraljica Elizabeta II pobrinula da pozove par kada ostali nisu u blizini, "kako bi izbegla dramu!"

foto: AP/Phil Harris/Pool

Poseta Balmoralu, ako se pojave, biće drugi put da se princ Hari i Megan Markl sastaju sa kraljicom Elizabetom II od proslave platinastog jubileja.

Naime, oni su otišli pravo u zamak Vindzor kada su stigli u Ujedinjeno Kraljevstvo u junu. Tamo su baku upoznali sa praunukom, njenom imenjakinjom Lilibet. Nije bilo fotografija koje bi dokumentovale prvi susret deteta sa njenom prabakom jer je Njeno Veličanstvo navodno patilo od „zakrvavljenog oka“.

Kurir.rs/The Sun/ibtimes