Foto: Zorana Jevtić

bivši predsednik

SVE GOLOVE KOJE JE ON DAO, DAO BIH I JA: Đurić brutalno spustio najboljeg strelca Partizana!

Fudbal

Dragan Đurić smatra da bi za Partizan bilo najbolje da je ovog leta prodao Rikarda Gomeza, umesto mladog Marka Milovanovića. Nekadašnji trofejni predsednik crno-belih nije oduševljen umećem internacionalca sa Zelenoretskih ostrva.

foto: Marina Lopičić

- Ono što sam pričao o Rikardu, stojim iza toga! Neće ga niko! Prodali bi oni njega, da mogu. Sve golove koje on dao, dao bih i ja! Da sam na njihovom mestu, forsirao bih našu decu i napravio tim. Sledeće sezone imao bih osovinu ekipe. Doveo onda ono što mi treba. Prave igrače - rekao je Dragan Đurić za Kurir i dodao:

- Ovo sa Belićem, to nije Partizan! Pre tri godine imali smo 13 povratnika, sve penzionere i ranjenike.. Šta Partizan ima od Fejse? Ko odgovara za njegov transfer, jer znam da ima veliku platu. U moje vreme bio je sjajan igrač, sada to nije slučaj.

foto: @starsport

Dragan Đurić je i u maju u razgovoru za Kurir kritikovao Rikarda Gomeza. Tada je rekao da kao stranac nije dovoljno kvalitetan za crno-beli dres. Potencirao je tada Princa Tejga iz Gane i Brazilca Klea koji su igrali u vreme kada je Partizan pod Draganom Đurićem osvojio šest titula zaredom.

Kurir sport/A. R.