Foto: Printscreen/Instagram

uhvaćena

P*RNO MANEKENKA POKUŠALA DA PROŠVERCUJE KOKAIN NA MUZIČKI FESTIVAL! Policajci se ŠOKIRALI kada su otkrili GDE ga je sakrila!

Ludi svet

Grejs Atanatos (24) je "manekenka" na sajtu sa sadržajem za odrasle, a uhvaćena je sa 5.6 grama kokaina koje je pokušala da unese na Marlo Music Festival u Olimpijskom parku u Sidneju.

foto: Printscreen/Instagram

Međutim, ono je šokiralo organe reda je način na koji je to pokušala da izvede. Ona je kokain stavila u kondom koji je zatim gurnula u svoju vaginu piše Daily Star. Policijski pas koji je bio na ulazu festivala je nanjušio drogu kod Grejs i počeo da laje.

Inače, manekenka se na društvenim mrežama zove Grejs Evelin, izjasnila se krivom za snabdevanje drogom (manje od komercijalne količine).

Ona je u ponedeljak, 25. jula na lokalnom sudu u Burvudu dobila uslovnu kaznu na 12 meseci bez novčane kazne.

Sudski dokumenti pokazuju da je Atonatosova prilikom pretresa počela da plače i da je izgledala vidno uznemireno kada su joj policajci rekli da će je pretresti. Policijski psi počeli su da laju na manekenku prilikom njenog pokušaja da uđe na festival, a kasnije je otkriveno da je u vagini kondom u kom se nalazila droga.

foto: Printscreen/Instagram

Sve se dogodilo 14. maja oko 21 čas, a ona se odmah izjasnila krivom, ali je rekla da je to za nju i njene prijatelje, a da je ona uzela samo mrvicu. Kada se ceo proces završio, ona se zahvalila svom advokatu.

Na njenim profilima piše da studira marketing biznis.

(Kurir.rs)

Bonus video: