Foto: Drustvene Mreže

MITROVAČKI ROKI JE GENIJE ZA VOŽNJU! Novi hit snimak "RATNIKA SA PLAŽE". Seče vazduh na obali, a onda stiže na VRELI ASFALT

Srbija

Mitrovački Roki, sada već poznati Rasim Biberović, "proslavio" se posle snimka sa mitrovačke plaže Brioni. Video-zapis, u kome "seče" vazduh i simulira borilačko umeće dodelio mu je nadimak Roki. On je, inače, stanovnik obližnjeg naselja Jalija.

Da je Roki stalno u akciji pokazuju dva nova snimka, koja su isplivala pošto je Biberović naglo "iskočio iz anonimnosti". Naime, ovaj "ratnik sa plaže", voli da peva i reguliše saobraćaj. O tome svedoče dva nova snimka u kojima, poput saobraćajca signalizira vozačima da se ubrzaju. Takođe, voli da zapeva po autobusu, o čemu svedoči i drugi snimak.

POGLEDAJTE

Inače, snimak koji je proslavio Rokija juče je osvanuo društvenim mrežama. Odmah je na Fejsbuku imao je veliki broj deljenja i nekoliko hiljada lajkova na toj društvenoj mreži, ali i neuobičajeno mnogo komentara. Mnoge dame želele su da saznaju nešto više o skromnom momku iz predgrađa.

foto: Facebook, Printscreen

Rasim Biberović svaki dan dolazi na gradsku plažu, ne samo radi kupanja već, kako kaže, i treninga u obližnjoj teretani na otvorenom.

Snimak na kojem izvodi vežbe na obali reke, juče je obišao ne samo Srbiju, već i prostor cele bivše Jugoslavije. Međutim, nisu to bilo kakve vežbe, već je reč i o izvesnim pokretima borilačkih veština, a upućeni tvrde i da on tako zavodi žene na plaži.

Novinari su popularnog Rokija potražili upravo na pomenutoj plaži na obali Save i našli ga - gde drugde - nego u teretani. Rasim nije imao puno vremena za priču s obzirom na to da je zatečen u punom treningu.

- Amerikanci su snimili osam filmova o Rokiju, a u Srbiji postoji samo jedan. To sam ja. Rasim Biberović iz Sremske Mitrovice - ostala je zabeležena izjava momčine kojeg zainteresovane dame sem na plaži mogu videti i u obližnjim sportskim kladionicama u kojima provodi svoje slobodno vreme.

(Kurir.rs)