Foto: Printskrin

liga konferencija

PIKSI GLEDAO BRUKU RADNIČKOG! Niški tim posle penal drame ispao iz Evrope: Tri puta vodio, svojim glupostima prosuo sve! VIDEO

Fudbal
> 22:39h

Fudbaleri Radničkog iz Niša nisu uspeli da se plasiraju u treće kolo Lige konferencija.

Nišlije su ispale posle penala rezultatom 3.1. U regularnom toku je bilo 2:2, koliko i u prvoj utakmici na Malti. Posle produžetka rezultat je glasio 3:3.

Nišlije su promašile čak tri jedanaesterca u penal seriji, pa nisu ni mogle da se nadaju uspehu.

U prvom poluvremenu su viđena dva gola u istom minutu. Maltežani su prilično namučili Nišlije u prvom delu. Krenulo je dobro, jer je Gruzin Tolordava doveo domaće u vođstvo u 15. minutu, ali je u istom minutu Džeferson evrogolom izjednačio rezultat. Bio je to pravi šok za Radnički, čiji fudbaleri nisu uspeli da do kraja poluvremena steknu novu prednost.

Radnički je drugi put poveo u 77. minutu posle gola Sava Petrova. Odmah zatim je nestala struja na stadionu Čair, a prekid je trajao desetak minuta. Sudija je produžio utakmicu ukupno 12 minuta, a kada su svi brojali sekunde do kraja usledio je novi šok. Maltežani su u 102. minutu stigli do produžetka. Džeferson je drugi put savladao Dujmovića.

Uspeo je Radnički i treći put da povede. Igrao se 12. minut prvog produžetka, ukupno 102. minut kada je Pejović iskoristio penal koji je iznudio Ajdar.

I opet šok za domaće u 116. minutu. Maksvel je pogodio gol Radničkog za 3:3.

Utakmicu u Nišu je posmatrao i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Kurir sport