Ilustracija, Foto: Profimedia

tužno

TO KAKO RODITELJ MOŽE DA NAPRAVI PAKAO OD ŽIVOTA, NE MOŽE NIKO! Ćerka zabranila majci da dođe na svadbu, SVINGERAJ je kriv za sve!

Žena

Roditelji su joj napravili pakao od života. Dok je bila maturantkinja, dečaci iz razreda pronašli su i postavili na internetu snimke njene mame. Zato je odmah otišla daleko na koledž i nije imala kontakt s roditeljima otada.

Ilustracijafoto: Youtube/Printscreen

Opisujući "divlju" situaciju, verenik je pozvao policiju majci svoje devojke koja je pritom uhapšena zbog neovlašćenog upada u njihovu kuću.

U objavi na Reditu, muškarac je objasnio da njegova verenica Regan ima ograničen kontakt sa svojim roditeljima zbog njihove ljubavi prema svingeraju.

- Odrastanje je bilo stvarno teško za Regan. Svi u njenom malom gradu su znali za to i svi su je nemilosrdno ismejavali. Mrzela je to, ali su u isto vreme oni bili njeni roditelji - ispričao je muškarac.

Dok je Regan bila maturantkinja, neko je na internetu postavio videozapise njene mame koje su pronašli dečaci iz njenog razreda.

- Napravili su joj pakao od života. Stoga je odmah otišla daleko na koledž i stvarno nije imala kontakt s roditeljima otada - dodao je verenik.

Međutim, njeni roditelji nastavili su da joj se obraćaju i počeli su da okrivljuju njenog verenika za njihovo otuđenje. Regan se jako dobro slaže s njegovim roditeljima, a nakon iskustva "normalnog" obiteljskog života odlučila je da ne pozove mamu i tatu na venčanje, prenosi MSN.

Ilustracijafoto: Youtube/Printscreen

Međutim, njena braća i sestre nisu dobro prihvatili vest.

Rekla je da joj je neprijatno zbog svojih roditelja i da ne želi da ljudi saznaju ko joj je mama.

- Njena braća i sestre su se naljutili na ovo i ona je odlučila i sa njima da prekine vezu i ne pozve ih, zbog čega je Reganina mama eksplodirala - ističe muškarac, dodajući da otkako je uklonjena sa liste gostiju, mama njegove verenice neprestano zove i pojavljuje se u njihovoj kući, uprkos tome što je svaki put zamole da ode.

Tog vikenda Regan je imala devojačko veče.

- Bio sam sam kod kuće. Čujem nekoga na vratima. Vidim da je to njena mama i izgledala je emotivno. Otvorio sam vrata i rekao joj da Regan nije kod kuće i zamolio je da ode. Nastavila je da kuca i govori da zna da je unutra, da samo želi da razgovara s njom - priča verenik.

Potom mu je i komšija poslao poruku i pitao je li sve u redu jer je čuo galamu. Buduća svekrva nije odustajala nastavivši da lupa i ponavlja da samo želi da razgovara sa ćerkom.

- Rekao sam joj da ima jedan minut da napusti imanje, što nije učinila pa sam pozvao policiju koja je uhapsila zbog neovlašćenog upada - dodaje verenik, zabrinut da je otišao predaleko.

foto: Shutterstock

Studija, koju je proveo Karl Pilemer, porodični sociolog i profesor ljudskog razvoja na Univerzitetu Kornel, otkrila je da se jedna od četiri odrasle osobe u Americi otuđila od svoje porodice..

Dok je istraživao za svoju knjigu, Pilemar je otkrio da je istorija zlostavljanja - bilo psihičkog, fizičkog, seksualnog, emocionalnog ili zanemarivanja - ključni razlog zašto su se odrasla deca otuđila od svojih roditelja.

Ostali uobičajeni razlozi za otuđenje uključuju sukob vrednosti, nesuglasice oko novca ili nasledstva, favorizovanje jednog deteta i teškoće u porodičnim odnosima.

Mnogi korisnici Redita veruju da je muškarac učinio pravu stvar, a njegov post je dobio više od 900 komentara.

- Njeni roditelji svakako mogu slobodno biti svingeri, ali bilo je vrlo sebično ne razmišljati o tome kako su njihovi životni izbori uticali na njihovu decu - napisao je jedan.

Ilustracijafoto: Youtube/Printscreen

(Kurir.rs)

Bonus video: