Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

macan

BOGIJEV BRUTALAN POKER DAMA Bogdanović je ozbiljan ZAVODNIK: Pogledajte kakve lepotice su pale na ŠARM srpskog asa pre AMERIKANKE!

Košarka
> 23:23h

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović važi za jednog od najpoželjnijih srpskih sportista, barem tako kažu devojke.

Srpski reprezentativac važi za velikog zavodnika i šmekera i poslednjih godina povezivan je sa brojnim poznatim damama, ali nijedna od njih nije uspela da ga osvoji na duže staze.

Mnoge devojke bile su razočarane kada se pojavila vest da je 29-godišnji Beograđanin ponovo zauzet. Iako teži da svoj emotivni život sačuva za sebe, u javnost je isplivala glasina da je Bogi u vezi sa atraktivnom američkom manekenkom i dizajnerkom Britani Netom. Bogdan se sa bivšom prvom pratiljom za Miss države Nju Džersi pojavio nedavno na svadbi italijanskog košarkaša Danila Galinarija.

Prisetili smo se njegovih bivših partnerki, koje je ljubio pre slavnog fudbalera.

ANJA ŠKULETIĆ

Bogdanova prva velika ljubav bila je manekenka Anja Škuletić. Romansu su započeli početkom 2014. godine, a konačan raskid je usledio u septembru 2015. godine. Na društvenim mrežama objavljivali su zajedničke fotografije na kojima se jasno moglo videti da su zaljubljeni do ušiju. Šuškalo se u javnosti da je raskid između dvoje mladih koji su se mnogo voleli bio bolan. Anja je danas udata za manekena Dušana Šušnjara i ima dete.

JOVANA STOJILJKOVIĆ

Bogdan je 2017. godine bio u vezi sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković, međutim, par je stavio tačku na romansu posle par meseci jer veza nije imala budućnost zbog velike udaljenosti sa kojom nisu mogli da se izbore. Naime, Bogdan je otišao u Ameriku da igra za Kingse, a Jovana je ostala u Srbiji kako bi nastavila sa poslovnim angažmanima. Zanimljivo, Bogdan i Jovana upoznali su se preko Jelisavete Orašanin, koja se u to vreme zabavljala sa Milošem Teodosićem. Jovana je danas u ozbiljnoj vezi sa poznatim glumcem Goranom Bogdanom.

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Babić
foto: Nemanja Nikolić

OLGA DANILOVIĆ

Velika ljubav srpskog košarkaša bila je naša mlada teniserka Olga Danilović, ćerka proslavljenog reprezentativca Saše Danilovića.

Košarkaš i teniserka počeli su da se zabavljaju 2018. godine, nisu se u javnosti eksponirali, jedini put viđeni su zajedno na svadbi teniserke Jovane Jakšić. Najpoznatiji sportski ljubavni par u Srbiji posle dve godine stavio je tačku na svoju vezu. Prekid nije bio buran, shvatili su da nisu jedno za drugo i prijateljski su se rastali.

Zanimljivo, novi dečko Olge Danilović je košarkaški menadžer Andrej Ilić, koji radi u agenciji koja zastupa Bogdana.

foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Kurir sport