Foto: EPA

nešto se dešava

SRBIN PRVI KANDIDAT DA ZAMENI RONALDA U JUNAJTEDU: Portugalac je na izlaznim vratima, visoki napadač na prekretnici

Fudbal

Saša Kalajdžić mogao bi ovog leta da postane fudbaler Mančester junajteda. Srbin sa austrijskim pasošem skautiran je od strane predstavnika kluba sa Old Traforda.

foto: EPA

Mogući transfer zavisi od Kristijana Ronalda. Ukoliko Portugalac i dalje nastavi da se joguni, odnosno insistira na jednogodišnjoj pozajmici u neki od klubova koji igraju Ligu šampiona, kako bi oborio rekord po broju golova, Saša Kalajdžić mogao bi da se okuša u Premijer ligi.

Napadač Štutgarta skrenuo je pažnju na sebe prošle sezone, sjajnim partijama i golovima u dresu "švaba". Pored Mančester junajteda pratio ga je i Bajern. Centarfor visok tačno dva metra i rođen u Beču pre 25 godina, trenutno je na bolovanju, pošto mu je konstatovana korona.

Nekadašnji fudbaler Bajerna i Mančester junajteda, srpski zet Bastijan Švajnštajger, skeptik je povodom odlaska Saše Kalajdžića na Old Traford.

- Imam visoko mišljenje o Kalajdžiću, ali nije se još razvio do kraja. Sada bi trebalo da pređe na naredni nivo ali, iz mog iskustva, možda bi taj skok bio preveliki - poručio je Švajnštajger.

Kurir sport