KURIR TV

VELIKI USPEH: Urednik i novinar Kurir televizije osvojio prvu nagradu za film Crna tačka Evrope: POGLEDAJTE I OCENITE SAMI (VIDEO)

Kultura

U selu Vrmdža kod Sokobanje održan je 6. po redu festival ekološko turističkog dokumentarnog filma. Novinar televizije Kurir Nemanja Stanković osvojio je prvu nagradu u kategoriji najboljeg ekološkog TV filma za reportažu "Crna tačka Evrope" u produkciji Kurir televizije.

FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir

Na deponiju u Vinči, o kojoj govori reportaža, se svakog sata donosi šezdeset tona otpada. Na godišnjem nivou to je neverovatnih pola miliona tona. Otpad je vremenom postao toksičan, ugrožava i reku Dunav i počeli su radovi na njenoj sanaciji, a u planu je i da se jedan deo Beograda greje energijom koja bi se dobijala upravo spaljivanjem ovog otpada.

Ispod ostavljamo nagrađenu reportažu našeg novinara Nemanje, pa sami procenite.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: