Foto: Profimedia

nikad ne reci nikad

SOBARICA (40) U ATINI KRALA LJUDIMA DRAGOCENOSTI I TO POMOĆU DETEKORA! Ova žena je prešla igricu, pravila je kopije ključeva!

Ludi svet

Opšte je poznato, da nešto što nam je jako vredno ne nosimo na putovanje, jer često, ni zaključani u sobi nisu tako sigurni. Međutim, određene stvari od vrednosti, kao i novac ljudima na putu su neophodne, a ova sobarica je dokazala da one nikako nisu bezbedne u sobi.

U Atini je uhapšena sobarica zbog serije krađa po apartmanima koje je čistila i održavala. Pronalazila je nakit i dragocenosti pomoću detektora. Umesto metlom, "počistila" stanove detektorom! Grčka policija saopštila je da je uhapsila 40-godišnju kućnu pomoćnicu zbog niza krađa u stambenoj zgradi u priobalnom predgrađu Vula, u južnom delu grčke prestonice. Kako navodi Katimerini, ona je uhapšena i optužena za više teških krađa i kršenje zakona o oružju.

foto: Profimedia

Reč je o stranoj državljanki koja je čistila i održavala stanove u jednom apartmanskom kompleksu, a policija je povezuje sa najmanje četiri slučaja krađe nakita i dragocenosti.

Policija je saopštila da je prilikom krađa koristila poseban uređaj za otkrivanje plemenitih metala i lociranje dragocenosti, koje bi zatim prodavala.

foto: Profimedia

Takođe je pravila kopije ključeva domova u kojima je radila i davala ih saučesnicima, koji bi ih koristili za krađu.

Policijski pretres njene kuće navodno je otrio pravu riznicu vrednih stvari koje je ukrala.

(Kurir.rs / RTS.rs)

Bonus video: