Foto: Printscreen/Istangram

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MAJA PRIZNALA DA LI ĆE ZVATI BIVŠU DRUGARICU SUBOTIĆKU: Želim joj sve najbolje! A o svim pričama o Peci rekla je OVO!

Stars

Starleta Maja Marinković otkako je priznala prekid ljubavne veze sa Pecom Raspopovićem, svakodnevno se oglašavaju navodni prijatelji, kao i ljudi koji su upućeni u odnos ovog ljubavnog para, što dodatno podiže tenziju i razna nagađanja.

Marinkovićeva se oglasila i otkrila kako se trenutno oseća, ali i kako se nosi sa pritiskom javnosti koji je iz dana u dan sve veći. Takođe, otkrila je da li se čula sa Aleksandrom i da li postoji mogućnost pomirenja sa Pecom o kome se toliko pisalo.

foto: Printscreen/Instagram

Mnogo je spekulacija oko tvog raskida sa Pecom, kako si sada, kada pratis sva nagadjanja i oglašavanja?

- Dobro sam, navikla sam da se nosim sa pritiskom. Iako sam žena, veći sam muškarac od većine.

Da li je istina da si izjavila da si se ogrešila o Aleksandru i da li planiraš da se čuješ sa njom?

- Jesam se ogrešila o Aleksandru, krivo mi je što je tako ispalo, ali zaljubili smo se jedno u drugo. Prebrzo se sve to izdešavalo, na kraju smo shvatili da imamo različita interesovanja, da nismo jedno za drugo i da je bolje zdrav raskid nego loša veza. Ne planiram da se čujem sa njom, želim joj sve najlepše. To je sve što imam da kažem vezano za nju.

foto: Printscreen/Instagram

Pojavila su se nagađanja, da si dobijala poruke od poznatih fudbalera na koje nisi želela da odgovaraš jer si emotivno ispunjena. Da li je ljubomora razlog emotivnog kraha i postoji li šansa za pomirenjem, kao što se već danima polemiše?

- U mnogim spekulacijama ima dosta istine, ali ne bih iznosila prljav veš, nema potrebe, nikada nisam bila u tom fazonu, a i svakako je to sve za mene sada prošlost. Ne, mi smo završili, ostavila sam ga... Niko nije dužan da trpi nečije frustracije i tenziju u vezi.

Kurir.rs/pink.rs