Foto: screenshot Arenasport

NEVEROVATNO

ZVEZDU PARTIZANA DAME SU OBOŽAVALE, A DANAS GA NIKO NE BI PREPOZNAO! Promenio imidž, oćelavio je i potpuno OSEDEO: Znate li ko je?

Pop kultura

Mateja Kežman, bivša zvezda Partizana, za kojim su dame gubile glavu danas izgleda toliko drugačije da bi golgetera prepoznali samo odlični poznavaoci fudbala, koji imaju oštro oko.

foto: Printskrin

Izgleda da godine nisu mazile fudbalsku zvezdu, pa je sada oćelavio i osedeo, te je gotovo neprepoznatljiv. Kežman je i ranije imao transformacije izgleda, pa je nosio dugu bradu, ali njegov najnoviji imidž je nešto na šta su se ljudi iznenadili.

foto: Damir Dervišagić

Nekadašnja zvezda Partizana karijeru je započeo u FK Zemun, a nakon crno-belih igrao je za vrhunske tipove poput Čelsija, Atletiko Madrida, Fenerbahčea, PSŽ-a, da bi karijeru završio u Aziji. Za reprezentaciju je nastupao 49 puta i postigao 19 golova, a osim njegovog neverovatnog fudvalskog iskustva zauvek će ostati zapamćeno i da ova zvezda Partizana ima neverovatno srce, a to je i dokazao kada je porodici Tiosavljević iz Novog Pazara, koja ima šestoro dece, kupio stan.

(Kurir.rs)

Bonus video: