Foto: Printskrin/Instagram

GDE JE PRISTOJNOST?

POJAVILA SE U CRKVI U SKANDALOZNOM IZDANJU! Ronaldova draga na STUBU SRAMA: Važno je da si PRED BOGA DOŠLA SA PROCEPOM NA ZADNJICI

Pop kultura

Partnerka fudbalera Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez izaziva pažnju mnogih, kako svojim izgledom, tako i svojim autfitima.

Ona je sada iznenada posetila portugalsko sveto mesto Fatima, gde se pridružila hodočasnicima, ali je svojom odvenom kombinacijom napravila skandal, zbog kog su je mnogi osudili.

foto: Printscreen

Naime, 28-godišnja Georgina objavila je na svojem profilu na Instagramu nekoliko fotografija iz crkve na kojima pozira u pripijenoj haljini s velikim prorezom, što se nekima baš nije svidelo i zaključili su kako je kombinacija neprimerena.

"Ne moraš da nosiš kameru dok se moliš i trebalo bi da imaš više poštovanja prema sebi i crkvi. Pokrij se! Hvala", "Zanimljivo", "Nije primereno tako pozadinu u crkvi", "Ovo nije ni blizu veri, marama na kosi i kratka suknja, pogrešno", "I u crkvi stavlja pozadinu u prvi plan", neke su od kritika koje je dobila, dok su joj drugi pisali da je prelepa.

foto: Printscreen

Ovo nije prvi put da se našla na meti kritika zbog izgleda. Naime, nju su nedavno ljudi osutili zbog fotošopa navodeći da je nema potrebe da koristi da se dorađuje u ovom programu.

"Ko god pomisli da ovako izgleda tvoja zadnjica, u velikoj je zabludi", " Kosa ti je prelepa, ali ovo nije tvoja pozadina", "Zgodna si, ne treba ti Fotošop", "Žena mačka", poručili su joj tada.

(Kurir.rs)

Bonus video: