Foto: ATA Images

OTVORENO

NA MENI JE SVE PRIRODNO: Didi Džej razvezala jezik o izgledu, koleginicama, porodici i otkrila šta je poklonila LEDI GAGI!

Stars

Pevaćica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, otkrila je da je istina da je svetska zvezda Lejdi Gaga nosila majicu iz njene kolekcije, ali je iznela i svoje mišljenje o aktuelnim temama u Srbiji.

Dijana je priznala je da je oduševljena što je Srbija konačno prepoznala njen veliki uspeh u svetu, a kako sama tvrdi, najveća podrška joj je gej populacija.

foto: Printscreen/Instagram

S obzirom da večeras počinje rijaliti "Adaktarovi", Didi je iznela svoje mišljenje o pomenutoj porodici i rekla da očekuje fantastičan šou koji je potpuno drugačiji od drugih.

- Sviđa mi se što je to nešto drugačije i potpuno novo na našim prostorima - kazala je Didi Džej pa se osvrnula na odnose sa koleginicama:

- Ja nikada nisam imala protiv svojih koleginica, ja nisam zavidna osoba, želim sa svima da budem fer, svima želim sve najbolje - kaže Didi Džej.

foto: Kurir

- Na meni je sve prirodno, ako se nekome sviđam se, tako je kako je, ali podržavam da ukoliko neko želi nešto da promeni na sebi to i uradi - kaže ona pa je otkrila šta je poklonila Lejdi Gagi:

- Poklonila sam joj haljinu iz moje kolekcije i majice, tako da to mi je najveći uspeh u modnom svetu - završila je ona.

Kada je reč o proširenju porodice i o tome da li ona to zapravo želi, pevačica je imala da kaže:

foto: Kurir televizija

- Pa ne znam, to se nikad ne zna. Kod mene ide sve spontano, naravno svi bi voleli da imamo što više dece u životu, ali mi je karijera na prvom mestu. Ja se uvek pritajim, kada nešto veliko radim - istakla je ona.

Kurir.rs/Pink.rs