Foto: Promo

KAKO DA VAŠE DETE ZAVOLI MATEMATIKU? Ovo je najzabavniji način da ih naučite da RAČUNAJU!

Žena

Najbolje pamte kada nisu ni svesni da uče, kada misle da se samo igraju. Da, čak i matematiku. Ako vaš mališan kreće u školu, a iz iskustva znate da bi mogao imati problem sa matematikom, evo načina da mu se ona približi kroz zanimaciju. Pogledajte OVDE predlog za igru.

Jedan od najzabavnijih i najprijemčivijih načina da decu naučite da računaju jeste drvena edukativna kutija. Ona, kada se otvori, ima na sebi polja u koja se ubacuju brojevi i znakovi za računske operacije koji se dobijaju u kutiji i to u različitim bojama kako bi deci bilo zabavnije. Na ovaj način će neuporedivo lakše i brže naučiti računicu nego da pišu na papiru.

Šta je čini još interesantnijom?

  1. To što na tabli postoji i satić u obliku šarenog puža na kome se ručno okreću kazaljke – na taj način deca lakše uče da gledaju u sat.
  2. To što tabla sa poljima za brojeve može da se okrene i postane crna tabla po kojoj može da se piše kredama (krede su takođe u pakovanju u raznim bojama).
  3. To što se u kutiji dobijaju i šareni štapići uz pomoć kojih će deca lakše naučiti da broje i računaju.

Sve je tako veselo i šareno da mališanima olakša učenje i natera ih da ga zavole. Upravo zato je ova drvena kutija sjajan poklon za sve dečake i devojčice koji uče da računaju – poručite je ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

foto: Promo
foto: Promo

(Promo)