Foto: Pintscreen

šok

SINDI SE OGLASILA POSLE HAPŠENJA NJENOG DEČKA! Objavila zajedničku FOTKU nakon što je PAO zbog pucnjave iz AUTOMATSKOG ORUŽJA

Stars
> 09:46h

Stefan Plavšić, dečko Modelsice Ivane Stamenković Sindi uhapšen je u akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal

Naime, partner pevačice bio je osumnjičen da je pripadnik grupe koja je nezakonito vežbala gađanje na strelištu u Novom Slankamenu, ali pošto protiv njega nisu pronađeni dokazi, biće saslušan kao svedok.

Sindi tim povodom nije želela da daje komentare, već je sami poručila da je u gužvi i prekinula vezu, a sada se oglasila na storiju na svom profilu na Instagramu.

foto: Printscreen Instagram

Sindi je objavila zajedničku fotografiju sa Stefanom, na kojoj je on grli, dok ispijaju piče u kafiću.

foto: Pritnscreen

Inače, Sindi je u višegodišnjoj emotivnoj vezi s Plavšićem, koji je inače fitnes trener i bodi-bilder. Međutim, on je uglavnom izbegavao da se na javnim događajima eksponira sa Sindi, te su retki momenti kada su njih dvoje uslikani zajedno. Sindi neretko na društvenim mrežama obvljajuje fotografije i snimke sa svojim dečkom, a u poslednje vreme često su zajedno putovali, čemu u prilog govore objave sa egzotičnih destinacija.

foto: Printscreen Instagram

Plavšić je, kako Kurir saznaje, juče kasno popodne priveden sa ostalim osumnjičenima na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal. Zamenik tužioca, pošto se upoznao sa dokazima, odlučio je da njemu i još jednom osumnjičenom ukine zadržavanje i ne pokrene istragu protiv njih.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video: