Foto: Foto EPA

silvio neuništivi

JA SAM NAJPAMETNIJI POLITIČAR Berluskoni otvorio TikTok i ispričao vic o Putinu, Bajdenu i sebi VIDEO

Planeta

Bivši italijanski premijer i lider stranke Forca Italija, Silvio Berluskoni postao je zvezda TikToka nakon što je njegov prvi snimak pregledan više od 3 miliona puta.

Podstaknut uspehom na ovoj društvenoj mreži, živopisni Berluskoni objavio je novi video u kome je ispričao vic o sebi, predsednicima SAD i Rusije i papi, prenosi Il Đornale.

- Avion leti preko Atlantika, a u avionu su Džo Bajden, Vladimir Putin, Silvio Berluskoni, papa i njegov mladi pomoćnik. U jednom trenutku piloti shvataju da će ostati bez goriva i da će se avion srušiti za pet minuta, počeo je Berluskoni svoj vic.

Ispostavlja se da postoje svega četiri padobrana za pet putnika. Džo Bajden hvata prvi i kaže: Ovaj je za meni jer sam ja najmoćniji čovek na Zapadu. Vladimir Putin uzima drugi i kaže: Ovo je za mene jer sam ja najmoćniji čovek na Istoku. Silvio Berluskoni istupa i kaže: Ovaj je za mene jer svi znaju da sam ja najpametniji političar na svetu!

Mladi papin pomoćnik okreće se papi i daje mu preostali padobran. Papa ga, priča Berluskoni, odbija uz komentar da je živeo dug i srećan život i govori pomoćniku da ga on uzme.

Na to mu pomoćnik odgovara: "Ostala su dva jer se najpametniji čovek na svetu, najpametniji političar, bacio sa mojim rancem“, završio je smejući se Berluskoni svoju šalu.

Kurir.rs