Foto: Printscreen/Narod pita

objavio

HM, SVIĐAŠ MI SE, PIJAN SAM! Filip Car nakon susreta sa Dalilom pokazao ko mu NAJVIŠE PRIJA, sve iznenadio objavom! (FOTO)

Stars

Bivši zadrugar Filip Car pre samo nekoliko dana šokirao je javnost kad je obnovio odnos sa Majom Marinković, a na društvenim mrežama isplivala je njihova fotografije iz kreveta, dok razgovaraju sa Markom Đedovićem.

Iako se tokom gostovanja Lazara Čolića Zole u emisiji "Narod pita" saznalo da su Car i Maja imali žestok okršaj, nalik onih u "Zadruzi", Marinkovićeva je to demantovala, ali nakon toga o njenom i Filipovom odnosu nije bilo naznaka na društvenim mrežama.

foto: Printscreen/Narod pita

Vrlo brzo nakon ove drame, Car je na svom Instagram storiju podelio fotografiju gde se vide ženske noge, ali je za Pink.rs rekao da se radi samo o drugarici.

Pošto je Car proznat kao neko ko voli da menja devojke i ulazi iz veze u vezu, ponovo je svojom objavio ostavio sve u šoku, pa sa brojnim pratiocima na društvenom mrežio podelio da je naučio da uživa u samoći.

foto: Printscreen

- Samoćo! Počinjem da te uvažavam kao najbolji izbor, nikad te nisam znao ceniti i često radi toga upadam u neprilike. U svetu, polusvetu svoju suštinu vrlo lako pretvorimo u jazbinu, genijalnost u ludost, lepotu u prosečnost, pamet u glupost. Ako ozbiljno vreme u životu ne posvetimo isključivo sami sebi nikad nećemo znati kakvi smo i koliko vredimo ili bar kakvi možemo da budemo. Tišina, samoćo... Hmm, sviđaš mi se. Naravno da sam pijan, ali i naravno da ima logike - napisao je Filip na svom Instagram storiju.

Kurir.rs

Bonus video: