Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

"PRIZOR JE BIO STRAŠAN, TUGA JE ŠTA JE SVE PROŠAO" Komšije ispričale tešku sudbinu čoveka kog je mrtvog izujedalo 15 pasa

Crna Hronika

Dragan J. (72) iz mioničkog sela Šušeoka pronađen je mrtav pre nekoliko dana u svojoj kući, a na njegovom telu bili su vidljivi ujedi pasa, koje je udomljavao.

- Najverovatnije je umro prirodnom smrću, a nakon toga ga je izujedalo 15 njegovih pasa sa kojima je živeo u kući. Njegovo telo pronašla je policija, nakon što je komšija prijavio da se iz njegove kuće oseća neprijatan miris i da se čuje režanje više pasa, zbog kojih nije smeo da uđe u dvorište svog komšije - navodi izvor portala Nova.

Kako navode meštani Šušeoka, Dragan je živeo sam, a utehu za samoću pronalazio je u psima.

- Žena mu je preminula pre pet, šest godina, dece nisu imali. Često je udomljavao pse, a imao je i nekoliko koza. Njegovo telo je pronađeno na podu u kući, a oko njega su bili psi koji su ga jeli. Prizor je bio strašan. Juče je sahranjen - rekla je Vladinka Matić, meštanka ovog mioničkog sela.

Ona dodaje i da je Dragan imao težak život.

- Radni vek je preoveo u valjevskoj „Jablanici“, tamo je i penziju stekao. Ali, otkako mu je žena preminula, skroz se zapustio, bio je aljkav. Imao je brata Radenka koji ga je i sahranio, ali nisu bili u dobrim odnosima. Padao je i sa motora, pretukao ga je i neki čovek ranije, a valjda ga je bacio i na šine, pa mu je voz prešao preko noge. Ne znam, ali tuga je šta je sve u životu prošao, a da na takav način skonča. Čula sam da se u poslednje vreme odao i alkoholu - zaključuje Vladanka.

(Kurir.rs/Nova)