Foto: Printskrin, Profimedia

pukla tikva

RAZVODE SE SLAVNA TENISERKA I MAKEDONSKI MILIJARDER! Pre samo 11 meseci imali VENČANJE IZ SNOVA, a onda je sve PUKLO

Tenis

Slavna rumunska teniserka Simona Halep nakon manje od godinu dana braka rešila je da se razvede od svog supruga Tonija Juruca.

Par se venčao 15. septembra prošle godine, a samo nekoliko dana pre godišnjice braka isplivla je vest koja je šokirala javnost - rešili su da se razvedu.

To je potvrdio i milijarder rođen u Severnoj Makedoniji.

foto: Printskrin

"Simona i ja smo doneli odluku da se razvedemo. To je sve što ću reći, prestanite da insistirate", kratko je potvrdio Juruc.

Halep i Juruc neće deliti bogatstvo, jer su takvu odluku doneli pre nego što su stupili u brak.

Spekuliše se da je glavni uzrok razlaza velika udaljenost između Simone i njenog supruga. Rumunka se nedavno preselila u Francuku na insistiranje trenera Patrika Muratoglua i odnos sa suprugom je zahladneo.

Podsetimo, par se venčao prošle godine na obali Crnog mora u gradu Konstanca, rodnom mestu 11. teniserke sveta.Na luksuznom venčanju bilo je oko 300 gostiju.

Juruc je inače veoma uspešan biznismen, vlasnik nekoliko firmi. Rođen je u Severnoj Makedoniji nadomak granice sa Srbijom. Zanimljivo je i da je ovo Jurucu treći brak, najpre je bio oženjen manekenkom, pa višegodišnjom devojkom, ali ni ti brakovi nisu dugo potrajali.

Kurir sport