Foto: Profimedia

povređuje je

STALNO JE ISPITUJE O BIVŠIM MOMCIMA! Mora da zna svaki detalj, pa rešio da potraži POMOĆ: Ne prestaje OVO da JOJ radi!

Žena

Jedan muškarac shvatio je da ima problem kada je počeo da se svađa sa devojkom zbog njenih bivših momaka, te je odlučio da potraži pomoć.

- Moja ljubomora stoji na putu između mene i moje devojke. Toliko sam ljubomoran na njenu prošlost da ne mogu da je ne ispitujem. Mrzim to da radim, ali ne mogu da prestanem. Ja imam 34 godine, a ona 32. Zajedno smo devet meseci i pre toga smo bili dobri prijatelji. U našim godinama je normalno da smo oboje imali prethodne ljubavnike, pa ne razumem zašto sam toliko zabrinut za njih - napisao je jedan muškarac za The Sun.

foto: Shutterstock

On je objasnio da ako njegova devojka pomene nekog svog bivšeg on se oseća loše i mora sve da zna, te počne da je ispituje i tako ona postane uzrujana i oseća se bezvredno. Zbog toga se ovaj muškarc plaši da će je njegova ljubomora oterati.

- Ona je osoba koju volite zbog svih njenih iskustava koja su je oblikovala, ali ljubomora nije racionalna. Često ovo proizilazi iz povrede u prethodnoj vezi i možda će vam trebati terapija da biste se nosili sa tim. Ne možete promeniti prošlost. Morate se fokusirati na sadašnjost i zajedno graditi budućnost. Reci joj da želiš da promeniš i unaprediš vezu - odgovorila mu je Diedre.

(Kurir.rs)

Bonus video: