Darija Kisić posetila porodicu Milanov, Foto: Privatna Arhiva

prijatna poseta

MINISTARKA DARIJA KISIĆ POSETILA PORODICU MILANOV! Teško su živeli, dobijaju novi dom, A ONA IH JE SADA OBRADOVALA POKLONIMA

Ministarka je zahvalila svim humanim ljudima koji su pomogli ovoj porodici

Društvo

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prof. dr Darija Kisić posetila je porodicu Milanov, koja živi u veoma teškim uslovima u selu Drajinci, nedaleko od Surdulice, a koja će već sledeće nedelje biti preseljena u novi stan u mestu Klisura.

Porodica će time imati obezbeđene bolje uslove za život, a devojčice Valentina i Anđela, koje su do sada pešačile kroz šumu na putu do škole, više neće imati taj problem.

Ministarka Kisić je devojčice obradovala školskim priborom i slatkišima, a roditeljima prenela da se radi na tome da im se obezbedi i trajno stambeno rešenje.

Kisić je istakla da su država i predsednik Aleksandar Vučić uz njih i da će učiniti sve da im obezbede bolju i sigurnu budućnost.

Ministarka je zahvalila svim humanim ljudima koji su pomogli ovoj porodici, navodeći da je to još jedan dokaz da u Srbiji žive dobri, humani ljudi i da je to ono što našu zemlju čini najbogatijom.

Kurir.rs

Bonus video: