Foto: Profimedia

STAVILA TAČKU

KONAČNO OTKRIVENA ISTINA O SEKS SNIMKU KIM KARDAŠIJAN: Majka završila na POLIGRAFU, pa dokazala da li je ona KRIVA što je procurio

Pop kultura

Kris Džener, majka Kim Kardašijan i njenih sestara, slavnih rijaliti zvezda, konačno je progovorila o glasinama da je pomogla svojoj ćerki Kim Kardašijan da objavi snimak seksa s njenim bivšim dečkom Rej Džejem iz 2007. godine.

Džener se pojavila sa svojom ćerkom Kajli Džener u epizodi "The Late Late Show with James Corden", kada je bila podvrgnuta testu detektora laži.

foto: Profimedia

Kada je Korden upitao 66-godišnju Džener "Da li je pomogla svojoj ćerki da objavi snimak seksa", ona je jednostavno odmahnula glavom opovrgnuvši glasine.

- OK, ali stvarno nisam - rekla je pre nego što je detektor kaži utvrdio da govori istinu.

- Sviđa mi se što smo ovo raščistili - dodala je.

U maju ove godine Rej Džej je tvrdio da je objava snimka bila dogovor između Kris, Kim i njega.

foto: Printsreen/Youtube

Navodno su hteli da dostignu isti nivo uspeha i slave njihove bliske porodične prijateljice Paris Hilton, kojoj je takođe procurio snimak seksa.

- Izneo sam ideju Kim, samo se malo igrajući, koju je ona prihvatila, razgovarala sa svojom majkom i od tada je bilo izvan moje kontrole - rekao je američki glumac i pevač za Daily Mail.

Rej Džej, čije je pravo ime Vilijam Rej Norvud Džunior, tvrdi da je Kim dala snimak svojoj majci koji je ona zatim podelila s američkom kompanijom za proizvodnju pornografskih filmova Vivid Entertainment.

Takođe, naveo je da su potpisali ugovor za tri snimka seksa, ali da je samo jedan objavljen, onaj s putovanja u Meksiko.

Rej Džej, koji je bio u vezi sa svetski popularnom rijaliti zvezdom od 2003. do 2006, tvrdi da nikada nije posedovao snimak, a glasine da ga je pustio u javnost nazvao je "najvećom laži u istoriji zabavne industrije".

- Do kraja života ću živeti u svojoj istini, a ne u laži koju su stvorile Kris Džener i Kim - rekao je tada.

- Neću im više dozvoliti da mi to rade - zaključio je.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video: