Foto: Privatna Arhiva

Incident u Nišu

ŽENA JE UPLAKANA LEŽALA NA ZEMLJI DOK JU JE DEVOJKA ŠUTIRALA I TRAŽILA PARE: Nišlija spasio medicinsku sestru od narkomanke! FOTO

Crna Hronika

Pripadnik Vojske Srbije, M. K. (31) spasio je 8. septembra oko šest sati ujutru medicinsku sestru J. P. N. (37) koju je iz čista mira napala i tukla maloletna narkomanka (16).

Mučan incident dogodio se u Ulici Milojka Lešjanina u blizini stare i poznate kafane "Stara Drina".

J .P. N. je medicinska sestra u ambulanti u Mašinskoj industriji i kada je sišla iz autobusa, videla je ovu devojčicu da šutira autobus i da se ponaša razulareno. Krenula je trotoarom kada je osetila jak udarac u potiljak. Uz to je bezumna devojka vikala: daj pare, ubiću te, daj pare!

foto: Privatna Arhiva

J.P.N. je zadobila je masnice po licu, podlive na rukama, nogama. Ona je više minuta udara i šutirana.

Nema prelome, ali je doživela neviđen stres i šok.

- To je stvarno bilo strašno. Ja sam to video iz daleka dok sam prolazio prugu i pomislio sam da se dve žene biju.

Palo mi je na pamet da su pijane. Ali onda sam začuo jezive povike u pomoć. Prozor mi je bio otvoren i jasno sam čuo ovu gospođu koja je ležala na zemlji: spasite me, u pomoć, ja sam medicinska sestra, spasite me, u pomoć! Video sam onda da je vrag odneo šalu jer je jasno da žena zapomaže.

Uz sve to, ova cura vrišti na sav glas: daj pare, da mi sve, ubiću te! Onda sam izašao iz automobila, shvatio o čemu je reč.

foto: Privatna Arhiva

I onda sam nekako uzeo ženu i pomogao je da uđe u auto - priča ovaj momak koga da nije bilo, J. P. N. bi sigurno preživela mnogo ozbiljnije fizičke povrede.

On je nakako medicinsku sestru ubacio u automobil, ali se vratio po njenu tašnu i sve što joj je poispadalo dok je bila tućena.

- Ova jadna žena je sedela u automobilu, a onda je ova devojka počela da nas psuje i pretila: Ubiću vas, zapamtila sam ti auto, zapamtila sam ti tablice. Onda toliko nije bila normalna, da je nekako došla do automobila i otvorila vrata, pokušavajući da ponovo izvuče ženu napolje. To sam sprečio.

foto: Privatna Arhiva

Pitao sam ženu gde da je vozim i odmah smo otišli u obližnju stanicu policije "Palilula".

Tu su odmah "skočili" policajci, a uz ženu je bila jedna policajka. Oni su doveli ovu devojku u stanicu i sve je grmelo od njenog dranja i vikanja.

Ono je sve bilo mnogo stresno za ovu medicinsku sestru jer je ona cura pokazivala potpuno bezumlje, a žena je bila maksimalno uplašena i plakala je sve vreme - priča M. K.

Devojka je privdena tužiocu za maloletnike i određeno je zadržavanje.

Kurir.rs/ M. S.