Foto: Nenad Kostić, Jelena Simonović

nije birao reči

"DEJAN JE ISPUŠENA MUŠTIKLA, LJUBOMORNI SU NA MAJU" Taki žestoko odbrusio Dragojeviću na tvrdnje da je u INCESTNOJ VEZI sa ćerkom

Stars

Dejan Dragojević uputio je ozbiljne reči na račun Maje Marinković, pa je na svom Instagram storiju optužio Maju Marinković za incest.

On tvrdi da je starleta u vezi sa svojim ocem Radomirom Takijem Marinkovićem.

foto: Nemanja Nikolić

Sada se za Kurir oglasio i sam Taki, koji nam je rekao da je u lovu, ali je imao odgovor:

- Koga briga šta Dejan priča, on je ispušena muštikla. Svi su ljubomorni na moju Maju, najlepša je u "Zadruzi", pobednica ove sezone. Vidi se da je Aleksandra mrzi jer je bolja i lepša od nje, pa su se sad uhvatili za nju kako bi bili u centru pažnje. Samo ih preko Maje ljudi primećuju - poručio nam je Majin otac.

Podsetimo, upoređujući svoju situaciju koja se tiče braka sa Dalilom Dragojević, on je naveo da je starleta u vezi sa svojim ocem Radomirom Takijem Marinkovićem.

foto: Nenad Kostić

- Evo, demanti klasično poređenje od Dekija. Ako sam ja i dalje u braku, onda su Maja i Taki u vezi. Incest porodica. Taki seksualno opšti sa svojom ćerkom, čim joj kupuje tange, seksi kostime, vozi kod Čorbe na j**anje. Znači, po nekoj logici i onako jako, tata je j**e, čim joj kupuje ovo. Lagana paralela. Ne diraj me, na dijeti sam - poručio je Dejan Dragojević na Instagramu.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video: