Kurir na licu mesta, Foto: Zorana Jevtić

slučaj porodičnog nasilja

MLADA ŽENA (27) PRONAĐENA MRTVA U ZEMUNU S POVEZIMA PREKO USTA: Od dece i muža (33) ni traga a onda se pojavio, odmah je priveden

Crna Hronika
> 11:50h

ZEMUN - U Zemunu je noćas pronađeno telo mlade žene (27) u prizemnoj kućici, u ulici Živka Petrovića.

Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta i nosa. Prvo je pozvana Hitna pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt. Lekari su potom zatražili asistenciju policije koja je odmah stigla i započela uviđaj.

Prema prvim informacijama, reč je o slučaju porodičnog nasilja koje je okončano ubistvom i hapšenjem osumnjičenog - muža S. D. (33).

Komšije su rekle da je ona tu živela s mužem i decom.

U trenutku dolaska policije stan je bio prazan, u njemu nisu zatekli ni muža ni decu. Međutim, nešto kasnije muž se pojavio na mestu ubistva i odmah je priveden kao osumnjičeni posle čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Kako se saznaje, oni su tu živeli neprijavljeno. Privedeni muž poreklom je iz Bujanovca. Njihovo dvoje dece preuzeo je Centar za socijalni rad.

Oglasio se MUP: Uhapšen zbog ubistva supruge u Zemunu

Beogradska policija uhapsila je S.D. (33) zbog sumnje da je ubio 27-godišnju suprugu, saopšteno je danas. On je osumnjičen da je sinoć u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, posle verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao ženu koja je od zadobijenih povreda preminula. Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kurir.rs/TV Pink