Foto: Kurir, Nemanja Nikolić

NJEMU NE TREBA KABINA

SKINUO ZNOJAVU MAJICU NASRED ULICE PA POKAZAO MIŠIĆAVO TELO! Dragojević se razgolitio, devojke se raspametile! SEKSI PAPARACO

Stars

David Dragojević oduvek je važio za odličnog frajera.

Bivši rijaliti učesnik nikad nije krio da vodi računa o sebi i svom fizičkom izgledu, pa tako gotovo svakodnevno na svojim društvenim mrežama objavljuje snimke s treninga i iz teretane.

foto: Kurir

U kakvoj je David sad formi uverio se i naš paparaco kad je fotografisao brata Dejana Dragojevića dok se, naočigled brojnih prolaznika, presvlačio nasred ulice.

foto: Kurir

Njemu nije smetalo što su ga ljudi šokirano gledali, a koliko vodi računa o sebi videlo se po njegovom izvajanom telu, pa su mnoge prisutne dame komentarisale da mu "ne bi oprostile" i da je mnogo bolji "baja" nego njegov brat Dejan.

foto: Kurir

Inače, kao što je Kurir nedavno prvi i objavio, David već izvesno vreme uživa u vezi sa starletom iz Ulcinja, koja je ranije bila povezivana s Ninom Spremom. Davidova izabranica je jedno vreme bila na Onli fansu, a navodno je pre Davida bila u vezi i s njegovim drugom Markom iz Budve.

FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Printskrin/Instagram
FOTO: Nenad Kostić
FOTO: Printscreen/Premijera

Podsetimo, David je pre više od godinu dana raskinuo veridbu sa starletom Anom Korać, koja sada čeka svoje prvo dete. On od tada nije u javnosti pokazivao svoje izabranice, a i sada krije vezu s devojkom iz Crne Gore.

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video: