Foto: Kurir

O MOM ĐOKI PRIČU NE ZNA SVAKO! Vanserijski talentovana glumica Gorica Popović priredila šou o kom će se pričati!

Zabava
> 20:50h

Stigla je jesen, a sa njom neizbežno i briga. Ali, da bar vreme koje imamo koristimo na pravi način, šarmantnoj i zabavnoj glumici, a sada i voditeljki Kurir televizije, Suzani Petričević pomogla je miljenica svih, jedinstvena Gorica Popović.

Osim što je ušetala sa ručnim radovima koji joj živce smiruju, Gorica Popović je pripremila prvi put i eksluzivno za Kurir televiziju priču “O mom Đoki” koju prati pesma puna života.

foto: Kurir

Osim glumice Gorice Popović, gosti Suzane Petričević ove nedelje su i glumica Nina Janković, glumac Ivan Mihajlović, novinar i pisac Vanja Bulić, harizmatična pevačica Martina Vrbos.

foto: Kurir

Kumovi u životu, a kolege na sceni Nina Janković i Ivan Mihajlović nasmejaće vas do suza poznavanjem jedno drugo, dok će Vanja Bulić prvi put otkriti kako je nastala priča za kultni film "Lepa sela lepo gore".

foto: Kurir

Novi porodični zabavni šou “Pusti brigu” emituje se nedeljom u 13 časova na Kurir televiziji. Voditeljski dvojac, glumica Suzana Petričević i najpoznatiji srpski šef kuhinje Dejan Šutanovac, vode nas kroz ovaj šou uz uvek sjajnu ekipu i odabrane goste, puno dobre muzike i zanimljivih takmičarskih izazova za goste i publiku. Suzana Petričević, na duhovit način nosi se sa svim životnim izazovima, dok je za pripremu nedeljnog ručka zadužen Dejan Šutanovac. Poseban pečat emisiji daju komičari Jasmina Stijović i Kruševac geto. Pusti brigu nedeljom od 13 časova! Pričaće se!

Kurir.rs