Foto: Pritnscreen/Instagram

BIZARNO

POTUKLA SE S BIVŠIM MUŽEM NASRED ULICE: Šokantne scene zanosne fudbalske radnice! Pokazala mu telefon, a onda su pali udarci VIDEO

Fudbal
> 12:55h

Anamarija Prodan, fudbalska menadžerka našla se tokom vikenda u centru skandala, zbog obračuna sa bivšim suprugom Laurencijuom Regekamfom.

Njih dvoje su se, koliko god bizarno zvučalo, fizički obračunali nasred ulice, a na društvenim mrežama se pojavio i snimak incidenta, koji je prema pisanju medija u Rumuniji najverovatnije napravio vozač menadžerke.

Na snimku se vide bivši supružnici prvo kako razgovaraju, pre nego što je Anamaria sadašnjem treneru Nefčija iz Bakua pokazala nešto na telefonu.

Zatim je došlo do tuče tokom koje su razmenili nekoliko udaraca i to nasred ulice pored nekoliko parkiranih automobila, da bi na kraju Anamarija prišla vozaču i upitala ga da li je sve snimio.

Video je dospeo do rumunskog portala "Kankan", a tamošnji novinar, Emanuel Rosu, podelio ga je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Srpskoj javnosti ova atraktivna Rumunka postala je poznata pre nekoliko godina pošto je za Partizan zaigrao Gabrijel Enake za čiju karijeru je bila zadužena upravo ona.

Anamarija je inače svojevremeno prodala Nikolaea Stančua iz Steaue u Anderleht za devet miliona evra, bila je i menažder legendarnom Adrijanu Mutuu, a zbog svog izgleda i dospela je i u žižu svetskih medija.

Pored rada u sportu, ova "kraljica fudbala", kako je zovu, fotografisala se i za muške magazine.

- Ne vidim ništa loše u fotografisanju za časopis za odrasle i čak bih pustila svoju ćerku da to uradi ako želi - rekla je Anamarija svojevremeno.

FOTO: Pritnscreen/Instagram
FOTO: Pritnscreen/Instagram
FOTO: Pritnscreen/Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Instagram

Četiri godine zaredom (2012-2016) je proglašena je za najboljeg fudbalskog menadžera u Rumuniji.

Kurir sport

Bonus video: