Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

POSVETA

KIJA KONAČNO RAZJASNILA DA LI SE SVETI SLOBI! Kockareva za Kurir priznala kome su upućene REČI sa majice! (FOTO)

Stars
> 16:06h

Kristina Kija Kockar je na svom Instagram profilu podelila sliku majice sa natpisom "Pomogla bih ti, ali..." i mnoge podsetila na situaciju iz prve sezone "Zadruge" kada je upravo takvu rečenicu uputila bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću: "Pomogla bih ti, ali me boli k...".

foto: Printskrin Youtube

Iako su korisnici pomenute mreže prvo pomislili da se Kockareva obrartila pevaču, ona je za Kurir objasnila da njena objava nema nikakve veze sa Radanovićem.

foto: Printscreen/Instagram

- Zaista, zbog ovakvih povezivanja, izbegavala sam bilo šta da postavljam na društvene mreže godinama, kad je neki datum ili se njemu nešto događa u životu jer uvek nalaze način da nas povežu. Ali i kad ćutim, čak i tad izmisle!

foto: Printscreen

- E sad majica... Ta rečenica je moja i ljudi je vrlo rado koriste od "Tik toka" pa do konverzacije u svakodnevnom životu.

Mada, nastavak, uključuje i psovku, što nije pohvalno, zato je nema na majici, iako mislim da je u čestim situacijama prikladna. I nikog ne zanima na koga se tada odnosilo. Apsolutno nema veze sa Slobodanom već sa mojim smislom za humor u teškim situacijama.

foto: Damir Dervišagić

Svakako postoji knjiga "Moj Potpis" koja uključuje direktno Slobodana i koja ostaje zauvek. To je jedina stvar.

Takođe sam dobila i majicu na kojoj piše "Ljubav tvog života", ali to možete da pripišete na više njih.

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video: