Foto: FK Partizan/Sandić FOTO

kup srbije

BLAMAŽA U RANGU TIMOKA! RAŠA I ŽUĆA BILI KOBNI U BATAJNICI: Crno-beli PROMAŠILI SVA ČETIRI PENALA u Sremskoj Mitrovici! (VIDEO)

Fudbal
> 19:35h

Fudbaleri Partizana doživeli su šokantno ispadanje na startu Kupa Srbije, pošto je bolji od njih bio drugoligaš Radnički iz Sremske Mitrovice posle boljeg izvođenja penala - 2:0. U regularnom toku je bilo 1:1.

Zanimiljivo je da crno-beli nisu iskoristili nijedan od četiri penala u Sremskoj Mitrovici, a sa bele tačke mrežu nisu uspeli da zatresu Rikardo Gomeš, Živković, kapiten Urošević i Andrade!

Bruku kakva će se dugo pamtiti doživeo je Partizan u Mitrovici. Ovaj poraz je u rangu onoga što se dogodilo svojvremeno protiv Timoka i kada je Partizan posle produžetaka poražen od BSK-a u Batajnici sa 2:1, gde je 31. jula 1996, priređena jedna od najvećih senzacija ikada u domaćem fudbalu.

Strelci antologijskih golova za BSK su bili Ugrinovčanin Radivoj Raša Panić, koji je emigrirao u Kanadu i Ljubiša Žuća Vasiljević, koji radi kao taksista. Ovaj meč ostaće upisan i po tome što je za igrača utakmice bio proglašen tadašnji golman BSK-a, nedavno preminuli Radovan Radaković. Bio je to jedan od najvećih neuspeha trofejnog trenera Partizana Ljubiše Tumbakovića.

Utakmicu u Sremskoj Mitrovici su posmatrali i članovi uprave Partizana, Dragan Trailović i Goran Pandurović.

foto: FK Partizan/Sandić FOTO

Partizan je od Timoka izbačen u domaćem kupu krajem oktobra 2005. godine, posle penala. Zanimljivo je da je Timok iz Zaječara tada bio srpskoligaš. Interesantno je da je odbranom Timoka komandovao sadašnji trener Crvene zvezde Miloš Milojević.

Kurir sport