Foto: Printscreen/Instagram

TEŠKA PRIČA

BIVŠI DEČKO UPUTIO REČI PODRŠKE UKI Q ZBOG SESTRE KOJU JE MUŽ PRETUKAO: Sergej Pajić stao uz Uninu porodicu, dirljiv GEST

Stars

Pevač Sergej Pajić oglasio se povodom nasilja koje je pretrpela sestra njegove bivše devojke Une Kablar, Sara.

Podsetio, Sergej i Una, poznatija kao Uki Q godinama su bili zajedno, a onda su doneli odluku da stave tačku na njihovu romansu.

foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

Međutim, to Pajića nije sprečilo da se oglasi povodom nasilja kroz koje je Sara i njena dvomesečna beba prošle od strane njenog supruga Damjana.

Na Instagram profilu objavio je fotografiju sa najdražim pripadnicama lepšeg pola, pa je porodici bivše devojke uputio reči podrške.

foto: Printscreen/Instagram

- Čuvaj lepšu, nežniju i svetliju polovinu.Zaštiti žene, sestre, majke, bake cele države. Pazi na svoje ophođenje prema njima. Voli ih! Svim srcem smo uz Saru i njenu porodicu - napisao je Sergej. U komentarima su se nizale reči podrške od zajedničkih fanova.

Podsetimo, Una je na Instagramu iznela detalje o prebijanju sestre.

- Lake telesne povrede: gubljenje svesti, jedva diše i dalje, lobanja joj je komplet izdeformisana od silnih čvoruga, popucali kapilari po licu i beonjači, otok, o vratu da ne pričam... Uživo sve mnogo strašnije i jezivije izgleda, ne može da se dočara preko video/foto zapisa jer kamera guta boju - napisala je Una.

Kurir.rs/K.Đ.