Foto: Damir Dervišagić

ne zaboravlja se

NAJLEPŠE USPOMENE IMAMO OVDE Emotivno sećanje na Merimu Njegomir, ćerke otkrile nepoznate detalje iz najranijeg detinjstva

Stars

Pevačica Merima Njegomir, nakon teške bolesti, napustila nas je, bol za njom ne jenjava. Naime, Merima je baš u Skadarlijskoj ulici upoznala čoveka svog života Milana, a njihove ćerke, evocirale su uspomene i priznala šta za njih predstavlja ova beogradska četvrt.

Kolege i prijatelji su organizovali manifestaciju u čast njenog lika i dela, a mnogobrojne ličnosti sa estrade su bile gosti ovog emotivnog događaja.

- Toliko ljudi voli mamu i želi da joj oda čast, zaista neverovatno. Mi smo srećne zaista... - rekla je ćerka Merime.

Merima Njegomir, baš u Skadarlijskoj ulici, upoznala je čoveka svog života Milana, a njihove ćerke, evocirale su uspomene i priznala šta za njih predstavlja ova beogradska četvrt.

- Od malena smo dolazile u Skadarliju sa roditeljima. Pamtim ovaj deo iz ranog detinjstva, slavili tatine rođendane, naše, a pevala je i mama... Najlepše uspomene imamo odavde... Ćevape nedeljom, menjali smo stalno kafane. Možda je to i razlog što smo oduvek volele da izlazimo - izjavila je Ljubica.

kurir.rs

Bonus video: