Foto: Starsport

partizan

GLUPOST JE DA NE MOGU IGRATI 90 MINUTA: Bibars Natho oštro odgovorio dušebrižnicima i zapitao se ko plaća takve glasine

Fudbal

Bibars Natho, internacionalac iz Izraela, jedan je od najboljih fudbalera Partizana. Ove sezone ima impozantan učinak, na deset superligaških utakmica dao je osam golova i upisao dve asistencije.

foto: Starsport

Svoj kvalitet Izraelac će moći da potvrdi u četvrtak u meču Lige konferencije, kada crno-beli gostuju Kelnu (21.00). Međutim i pored sjajne statistike postoje "neverne tome" koje ne veruju u Bibarsa Natha. Navodno, smeta im njegova krštenica i 34 godine, te potenciraju priču da ne može da izdrži 90 minuta na terenu.

- Čim sam rešio problem sa anemijom i obavio manju operaciju prepona osećam se mnogo bolje. Mogao sam i prošle sezone da igram više od 60-65 minuta. Zadovoljan sam minutažom, nadam se da ću da nastavim sa podjednakom energijom. Glavno mi je da pomognem timu, ako je sat – sat, više – više - rekao je Natho za Žurnal i dodao:

- Čuo sam svakakve priče o svom životu i karijeri, zato se i zovu – glasine. Ljudi vole da komentarišu svašta, ne snose nikakvu odgovornost, kad bi plaćali za to – ne bi bilo tako. Previše gluposti. Pokazao sam i dokazao, nadam se, svima da ima msnage i da mogu da igram 90 minuta na visokom nivou.

foto: Starsport©

Bibars Natho nosi dres Partizana od leta 2019. godine. Upisao je 95 utakmica u crno-belom dresu i dao 38 golova. Pre dolaska u Beograd igrao je za Olimpijakos, CSKA iz Moskve, PAOK, Rubin i Hapoel iz Tel Aviva.

Kurir sport