Foto: Nemanja Nikolić

IZNEĆE PRLJAV VEŠ IZ NJIHOVE VEZE?

PRODUKCIJA SPREMA HAOS! Urošu Ćertiću ne piše se dobro, uskoro će se suočiti sa BIVŠOM DEVOJKOM, spremna da ga UNIŠTI?!

Stars

Kako prenose mediji, Jovana Novakov, bivša rijaliti učesnica, za koju se dugo šuškalo da je sa u ljubavnom odnosu sa kaskaderom Urošem Ćertićem, navodno će postati nova učesnica šeste sezone "Zadruge".

Naime, Jovana je navodno u pregovorima sa čelnicima Pink produkcije, a zasigurno je da njen ulazak na velelpno imanje neće odgovarati Urošu, s obzirom na njihovu prošlost, a postoji i mogućnost da iznese detalje iz njihove veze.

Ćertić je, inače, i pominjao da "ima simpatiju" van rijalitija, a da li se odnosilo to na nju, ostaje nam da saznamo ukoliko uđe u rijaliti.

foto: Printscreen/Instagram

- Što se tiče Uroša, ponašanje mu je kriminalno, jer znam šta je pričao pre ulaska unutra, znači, zna zašto je ušao i bedno mi je to napadanje na žene i ostalo. On najbolje zna da ne bi trebao ništa od toga da radi, zna on ko ga gleda i zašto ne bi smeo ništa od toga da uradi. Ne opravdavam to što su uradili Kristijan i Emil, ali ne opravdavam ni Uroševo celokupno ponašanje, znam kako to funcioniše sve u rijalitiju, kada ti se napuni čaša, znači ne treba ti ništa, samo ta jedna kapljica. Opet kažem, Kristijan je zaostao u devedesetim, Uroš još više zaostao u devedesetim, samo što Uroš to sebi ne sme da dozvoli, a nije smeo ni Kristijan, s obzirom da mu je žena trudna. - rekla je Šmizla nedavno.

Kurir.rs/M.K/Srbija danas