Foto: Promo

Ovaj petak stvarno izuzetak

Počinje holivudiranje na UNA TV! Nova sezona prepuna kvalitetnog I drugačijeg sadržaja

Zabava

Raznovrsno, zabavno, informativno, edukativno I pre svega kvalitetno, ovim se najkraće može opisati programski sadržaj Una televizije koji premijerno kreće danas od 18 časova. Za svaki uzrast I svačiji ukus, TV Una biće izbor svih onih koji su se uželeli novih, drugačijih i nesvakidašnjih emisija uz koje će rado provoditi vreme u krugu prijatelja I porodice.

foto: Promo

U bogatoj I šarolikoj ponudi koja nas očekuje na Uni, jedan od favorita publike zasigurno će biti šou svetskog glasa “Holivudiranje” koji vodi naš glumac Nikola Đuričko. U ovom neobičnom kvizu koji će se emitovati svakog petka u 21 sat, učestvuju mnogobrojne poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta I glume. Đuričko nije samo voditelj već I ispitivač, sudija, pomagač i pre svega pravi domaćih ovih čudnih I zabavnih igrara koje će I gledaoci poželeti da igraju u svojim domovima. Poznati gosti podeljeni su u dva tima i nalaze se u najnezgodnijim situacijama, a njihovo dobro raspoloženje preliće se I na publiku koja će s nestrpljenjem iščekivati petak I ovo sjajno ludiranje. Osim što nam donose odličnu I lekovitu zabavu, poznate ličnosti učestvuju u šouu zbog još jednog divnog I plemenitog cilja –osvojenu novčanu nagradu poklanjaju u humanitarne svhe.

foto: Promo

Saznajte večeras u 21h kako su se zabavili i beskrajno uživali Nenad Okanović, Ivana Dudić, Milica Dabović, Dušan Kaličanin, Sergej Trifunović, Tijana Bogićević I dvojac scenarističke ekipe emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” - Marko Dražić I Viktor Marković.

foto: Promo

Ovaj petak rezervisan je za prave premijere te gledaoci mogu uživati i u novom kvizu “Školice” koje startuju u 19.30 časova i prikazivaće se petkom, subotom I nedeljom u tom terminu. Šarmantni voditelji Maja Bajamić I David Milatović vraćaju nas u detinjstvo I vreme kada su školice bile najpopularnija igra mališana. Ovog puta, učesnici će biti slučajni prolaznici širom regiona koje Maja I David budu sreli, a kamenčić kojim se kreće po polju za školicu zamenjuje znajnje igrača. Svako polje, odnosno korak, mora biti zaslužen tačnim odgovorom kako bi se došlo do vredne novčane nagrade.

foto: Promo

Od petka su na repertoaru I sjajne premijerne serije “Nina” i “Distrikt 31”, a od subote, 8. oktobra, omiljena emisija gledalaca UNA TV – “Una, due, tre” dobija svoje novo ruho I novog voditelja! Anji Mit pridružuje se glumac Dušan Kaličanin, a njih dvoje će u prelepom ambijentu novog studija ugostiti brojne poznate ličnosti i informisati gledaoce o najaktuelnijim događajima sa društvene scene. “Una, due, tre” emitovaće se petkom, subotom I nedeljom u 16.30 časova. TV UNA mislila je I na svoje najmlađe gledaoce. Za decu bolja zabava se neće naći, svaki dan u 9 časova ujutro, gledaće se najbolji crtaći.

foto: Promo

Ne propustite najluđu zabavu na TV UNA!

(Promo)