Foto: Promo

VREME JE DA UPOTPUNITE SVOJU JESENJU KOLEKCIJU: Izaberite moderne i kvalitetne cipele!

Žena

Važite za osobu koja odiše stilom. Rešili ste da svoj jesenji outfit upotpunite odgovarajućim modelom cipela koji će vam dati notu sufisticirane elegancije. Dok birate obuću ona mora da ispunjava i neka standarde od kojih ne želite da odstupite, a to je da pored interesantnog dezena budu urađene od kvalitetnog materijala i da se u njima osećate udobno. Upravo takva je obuća koju vam predstavljamo: ručno izrađena, od najkvalitetnije prirodne kože, sa velikom pažnjom ka detaljima. Sve što je potrebno jeste da pogledate vrhunske modele sa lagera i naručite baš one koje će upotpuniti vašu kolekciju!

Cipele Tetry loaf bež izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Takođe su urađene u teget boji. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

foto: Promo

Cipele Tetry loaf plave ovaj unikatni model sigurno će učiniti da budete primećeni i jedinstveni. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

foto: Promo

Cipele handmade Pietro Rosso bordo izrađene su ručno od prirodne kože i prema unikatnom nacrtu. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

foto: Promo

Cipele handmade C. Morenti loaf crne izrađene su od visokokvalitetne kože. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

foto: Promo

* Obratiti pažnju na dužinu unutrašnjeg gazišta, kod nekih modela su kalupi veći za broj.

foto: Promo

*Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu kvalitetne muške obuće i odeće.

Promo tekst