Foto: Stefan Jokić

dirljivo

DRAGAN ILIĆ OTKRIO PO ČEMU SU GORICA I MADONA BILE SLIČNE: Bila je na njenom koncertu, a evo šta je volela da kaže o KRALJICI POPA

Kultura

Novinarka i radijska voditeljka Gorica Nešović, koja je preminula pre dva dana, 6. oktobra, u 59. godini, biće sahranjena na groblju Orlovača. Ispraćaj će se obaviti u ponedeljak, 10. oktobra, u 14 sati, a komemorativni skup će biti održan dan kasnije tačno podne u Domu omladine Beograd.

foto: Printscreen

- Komemoracija našoj Gorici biće održana u sali Amerikana u Domu omladine u utorak u 12 sati. Da se još jednom prisetimo naše Goce. Vidimo se... - stoji na stranici njene emsije "Buđenje".

Gorica je rođena je 15. maja 1964. u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Karijeru radijske voditeljke započela je 1982. godine na Studiju B. Gotovo dve decenije partner ispred mikrofona joj je bio Dragan Ilić, koji je prvu emisiju bez nje nazvao "Buđenje za Goricu". Iako mu nije bilo lako, pričao je o mnogim stvarima koje je prošao sa njom i puštao pesme koje je ona volela.

foto: Index Radio

- Kad postoji sličnost, onda se rađa rivalitet. Gorica i Madona su bile slične, u nekom trenutku su bile kao dvojnice, mnogo su ličile jedna na drugu. U tom periodu je Gorica i bila na njenom koncertu. Gorica je često kroz šalu volela da kaže da je visoka plavooka žena od 185 centimetara. A verujte, bila je visočija od Madone, pa barem pet centimetara - prisetio se Ilić.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs

Bonus video: