Foto: Ana Paunković, Kurir

Pripreme

MIROSLAV ILIĆ NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU! Na Areni osvanuo megabord sa muzičkom legendom, OČEKUJE SE SPEKTAKL

Stars

Miroslav Ilić ništa ne prepušta slučaju kada je predstojeći koncert 10.decembra u Štark Areni u pitanju. Legendarni pevač slavi zlatni jubilej, 50 godina karijere, a ujedno i svoj rođendan.

foto: Kurir

Tako je megabord sa likom slavuja iz Mrčajevaca ukrasio našu najveću halu. Publiku očekuje neverovatan provod, a ovaj koncert biće prava muzička poslastica, baš onakva kakvu i najavljuje:

- Mislim da je ovaj koncert vredan da to ispratim kako dolikuje i svojim pesmama dam na važnosti. I publika koja poštuje moj rad zaslužila je da proslavimo kako valja i da je gospodski ugostim. Bože zdravlja, pa da se malo svi proveselimo - rekao je pevač.

Iako nosi epitet velike zvezde, koja iza sebe ima hiljade održanih koncerata, Miroslav je oduvek živeo skromno, pa se tako i ponašao. Upravo zbog njegove smirenosti i plemenitosti bije ga glas „uobraženog pevača“, ali njemu to ne smeta.

foto: Ana Paunković

- Važno je da moji prijatelji znaju ko sam ja i šta sam. Ne smeta mi zlato moje šta drugi misle. Znate, ja sve vidim, ali puštam. Neka, oči sve govore - kaže skromno pevač.

Inače, Ilić je poslednjih godina koncerte pravio u Sava Centru, ali je producent Saša Mirković koji vodi karijere najvećih muzičkih zvezda odlučio da ovoga puta to bude Arena.

foto: Damir Dervišagić

Lj. S.