Foto: Kurir

bračni par miljković

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! MARKO UBIJAO, PA SE PROVODIO SA ŽENOM: Ovako izgleda Mesareva žena, a evo zbog čega je i ona hapšena

Crna Hronika
> 18:04h

Tanja Miljković, supruga Marka Miljkovića, koji je sa Veljkom Belivukom bio na čelu klana koji je otimao i brutalno ubijao svoje žrtve, zajedno sa Bojanom Belivuk prema optužnici, prala je pare za klan, a sada je Kurir došao u posed ekskluzivnih slika na kojima se bračni par Miljković provodi na veselju.

Na pomenutoj fotografiji može se viditi kako se bračni par verovatno nalazi na nekoj proslavi, s obzirom da su sređeni i doterani - Miljković ima tamnu košulju, dok je njegova lepša polovina profesionalno našminkana i ima haljinu na bratele.

fotografija braćnog para miljkovićfoto: Kurir

Sumnja se da su vođe klana, u isto vreme dok su organizovali brutalne likvidacije svojih žrtava živeli "normalnim" životom i da se ponašali kako da im "ruke nisu krvave do laktova".

Podsetimo, Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu i protiv Bojane Belivuk, njene majke Snežane Đ., ali i žena Marka Miljkovića i Filipa Ivanovskog, zbog sumnje da su počinile krivično delo pranje novca u produženom trajanju.

- Sumnja se da su ove četiri žene na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca za koji se sumnja da potiče iz delatnosti kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Nakon saslušanja, sve četiri su puštene da se u daljem toku postupka brane sa slobode - podseća naš sagovornik i dodaje:

- Tanja Miljković je uhapšena u Čačanskoj ulici u Beogradu, gde su njen suprug i Belivuk napravili velelepono zdanje koji je asociralo na Šilerovu ulicu koju su svojevremeno sagradile vođe zemunksog klana. Planirali su da žive svi zajedno.

krila se nakon hapšenjafoto: Nikola Anđić

Sagovornik je podsetio i kako su inspektori MUP Srbije uhapsili Tanju Miljković.

- Tanja je sa lisicama na rukama tada izašla iz vikle u pratnji dva pripadnika MUP, a sve vreme se krila ispod kape, bundice, velikih crnih naočara, ali imala je i hirušku masku pa je bila potpuno neprepoznatljiva - kaže izvor.

Bračni par, je prema navodima sagovornika venčali su se 2015. godine i imaju decu. Inače, Tanja Miljković dovođena je u vezu sa Lazarom Vukićevićem, muškarcem koji je završio u "klanici" u Ritopeku. Pričalo se da je Tanja nekada bila u vezi za Vukićevićem i da je jedan od razloga zbog kojih je on svirepo mučen, pa ubijen.

vlastimir miloševićfoto: Privatna Arhiva

Miljkovićeva supruga ostala mu je verna i nakon hapšenja 4. februara 2021, a isto je bilo i 2017. kada je bio u ćeliji Centralnog zatvora zbog ubistva karatista Vlastimira Miloševića, inače njihovog kuma.

Inače, Veljko Belivuk, Marko Miljković i ostali članovi klana u ponedeljak bi prvi put trebalo da javno iznesu odbranu u Specijalnom sudu u Beogradu, a dešavanja sa suđenja ćete moći uživo da pratite od 11 sati na KURIR TELEVIZIJI.

(Kurir.rs)

Bonus video: