Foto: Kurir, Damir Dervišagić

SKROMNA

UMESTO FENSI RESTORANA, VODITELJKA RUČA U KANTINI! Ana Mihajlovski u prirodnom izdanju kao sav normalan svet! ŠOK PAPARACO

Stars

Ana Mihajlovski oduvek je važila za prizemnu i skromnu osobu, pa se tako i u jeku najveće popularnosti retko pojavljivala na popularnim gradskim događajima i nije živela džet-set život kao većina javnih ličnosti.

Potekla je iz radničke porodice, o čemu se ranije pisalo, a i ona sama je govorila o tome da je odrasla u skromnoj kući na beogradskom hipodromu, gde se najčešće družila s konjima.

foto: Kurir

Otkako je postala voditeljka "Letećeg starta" 2003. godine, njen život se preko noći promenio. Postala je popularna, a brzo je dobila i nove poslovne angažmane, što je značilo i više novca. Međutim, ona se zbog toga uopšte nije promenila, pa i dalje živi kao sav normalan svet, u šta smo se uverili i mi kada smo je sreli u jednoj prestoničkoj kantini u centru grada, gde je otišla da ruča.

Naš foto-reporter je Anu najpre primetio kako sama šeta ulicom u kojoj se nalazi jedna od prodavnica njenog bivšeg supruga Mirka Grubina, pa smo pomislili da je kod njega. Pošli smo za njom i brzo shvatili da se uputila u drugom pravcu. Voditeljka je ušla u kantinu, uzela poslužavnik i krenula da bira svoje jelo od nekoliko ponuđenih opcija.

foto: Kurir

Nenašminkana Ana se za ovu priliku obukla skroz kežual, a kako je u Beogradu tog dana bilo izuzetno toplo za ovo doba godine, ona se odmah raskomotila i ostala samo u običnoj beloj majici na bretele. U međuvremenu joj je zazvonio i telefon, pa je neko vreme razgovarala s nekim, a zatim nastavila s ručkom.

foto: Kurir

Podsetimo, osim braka s Grubinom, s kojim je dobila dvoje dece, voditeljka je bila u braku s vlasnikom produkcijske kuće "Emoušn" Goranom Stamenkovićem, s kojim ima ćerku. Sa oba bivša partnera nakon razvoda je ostala u prijateljskim odnosima, o čemu je jednom prilikom pisala na mrežama.

FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir

- Taj drugi brak umnogome zavisi od toga koliko ste rešili repove s prvim brakom, a to je uglavnom nemoguće. Ako su tu deca, prvi muž je vaša porodica! Ne možete ga izbrisati gumicom jer vašem detetu treba. E, to je ono što drugi brak ne može da podnese. Ne možete ni vi da podnesete dve porodice za hendlovanje, jednog bivšeg, jednog sadašnjeg, a kada vidite da vaše dete trpi, onda vam nikakva ljubav ne pomaže, jer dete vam je nesrećno, koga briga za brak - napisala je voditeljka na Instagramu, između ostalog.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video: